Reflektor

VIDEO Nev Kembel, Kortni Koks i Dejvid Arket u novom nastavku filma "Vrisak"

Komentari

Autor: Huffington Post

14/10/2021

-

09:05

VIDEO Nev Kembel, Kortni Koks i Dejvid Arket u novom nastavku filma "Vrisak"
VIDEO Nev Kembel, Kortni Koks i Dejvid Arket u novom nastavku filma "Vrisak" - Copyright Prinstscreen YouTube/Paramount Pictures

veličina teksta

Aa Aa

Objavljen je prvi trejler za novi nastavak franšize "Vrisak" u kom se glavnim ulogama vraćaju Dejvid Arket, Nev Kembel i Kortni Koks.

U trejleru vidimo i Melisu Bareru, Dženu Ortegu i Džeka Kvejda, koji će takođe bežati od maskiranog ubice. 

Originalni "Vrisak" u režiji Vesa Krejvena smatra se kultnim ostvarenjem horor žanra. Pored najnovijeg, imao je još tri nastavka, a na osnovu njega nastala je i parodija "Mrak film" koja je takođe snimana u nastavcima.

Kembel je priznala da je oklevala da se vrati franšizi, ali je dirljivo pismo reditelja Meta Betinelija Olpina i Tajlera Džileta, učinilo da se predomisli.

"Oni su postali reditelji zbog Vesa Krejvena i toliko su uzbuđeni što su deo ovih filmova . Pisali su mi kakva im je čast što to rade i da zaista žele da ispoštuju Vesa i njegovo delo. Onda sam pogledala jedan od njihovih filmova i pomislila: 'Znaš šta, ja ovo mogu'", rekla je Kembel prošle godine za Variety.

Iako je od premijere prvog "Vriska" prošlo više od 25 godina, Džilet je rekao da bi za njega bilo nezamislivo da ožive franšizu bez Arketa, Kembel i Koks, prenosi Huffington Post.

"Ne možemo da zamislimo film bez bilo koga od njih i zastrašujuće mi je bilo da s nekim od njih ne postignemo dogovor. Nismo mogli da se nadamo boljem ishodu u pogledu toga koliko su svi bili složni na ovom projektu i zaista postali kao porodica", rekao je reditelj za Entertainment Weekly.

Novi "Vrisak" biće premijerno prikazan 14. januara 2022. godine.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura