Poznati

Džejmi Li Kertis: Probala sam estetsku hirurgiju i nije pomoglo, samo sam se "navukla na tablete"

Komentari

Autor: Fast Company

07/10/2021

-

21:34

Džejmi Li Kertis: Probala sam estetsku hirurgiju i nije pomoglo, samo sam se "navukla na tablete"
Džejmi Li Kertis - Copyright Tanjug/AP/Joel C Ryan

veličina teksta

Aa Aa

Džejmi Li Kertis iznela je svoje mišljenje o tome što se sve veći broj žena podvrgava estetskoj hirurgiji, kako bi zadovoljile stroge standarde lepote, u intervjuu za Fast Company.

"Probala sam estetsku hirurgiju i nije uspelo. To me je navuklo na (analgetik) Vikodin. Sada sam 22 godine 'čista'. Sadašnji trend sa filerima i proceurama, kao i ta opsednutost filterima i stvarima koje modifikuju naš izgled na Zumu, lišavaju lepote čitave generacije. Kad se jednom zeznete s licem, nema povratka", ispričala je Kertis.

Glumica je takođe rekla da društvene mreže smatra "stvarnom opasnošću po mlade ljude".

"To je kao da date detetu motornu testeru. Mi ne znamo koji je dugotrajni efekat u mentalnom, duhovnom i fizičkom smislu na generacije mladih ljudi koji su u agoniji zbog društvenih mreža, zbog poređenja s drugima. Svi mi koji imamo dovoljno godina znamo da je sve to laž", rekla je ona.

Kertis je istakla da koristi društvene mreže da prodaje stvari i istakne stvari koje su joj važne.

"I to je to. Tačka. Ostalo je kancer. Nikad ne pročitam nijedan komentar", ispričala je glumica.

Nju ćemo uskoro videti u novom nastavku "Noći veštica", pod nazivom "Halloween Kills", što će biti šesti put da zaigra Lori Stroud u dugovečnoj franšizi. Na ovogodišnjem festivalu u Veneciji uručena joj je nagrada, počasni "Zlatni lav" za životno delo.

Priredila: S. R.

Preporuka za vas

Komentari (1)

Jelena

10.10.2021 14:19

Džejmi je žena koja lepo stari, ali nemaju svi tu privilegiju, pa zato i posežu za raznim tretmanima koje nudi 'nanoklinika'. Kako za estetskom hirurgijom, tako i za hijaluronskim filerima, botoksom, mezonitima, itd. Nemam ništa protiv, kad su javne ličnosti u pitanju, mada više volim prirodno i ne verujem da ću kada poželeti da se podvrgnem takvom ulepšavanju.

Magazin