Reflektor

Sting u Zagrebu 21. marta, u prodaji ulaznice

Komentari

Autor: Euronews Srbija

12/11/2021

-

11:35

Sting u Zagrebu 21. marta, u prodaji ulaznice
Sting - Copyright EPA/DAVID BORRAT

veličina teksta

Aa Aa

U okviru svetske turneje "My Songs", muzička zvezda Sting održaće koncert u zagrebačkoj Areni 21. marta. Prodaja ulaznica počinje danas, 12. novembra, preko Eventim.hr sistema po cenama od 42 do 110 evra, a ovaj regionalni muzički događaj 2022. godine organizuju Cherrytree Music Company, Live Nation i Charm Music.

"Stingov koncert `My Songs` zanosan je i dinamičan šou u okviru koga će izvesti svoje najomiljenije pesme napisane tokom slavne karijere. Koncert `My Songs` je majstorsko izvođenje od početka do kraja, a publiku vodi na muzičko putovanje kroz vreme s hitovima poput `Fields of Gold`, `Shape of my Heart`, `Roxanne` i `Demolition Man` i čini jedan nezaboravan događaj. Publiku očekuju i pesme `Englishman In New York`, `Every Breath You Take`, `Roxanne`, `Message In A Bottle` i mnogi drugi Stingovi bezvremenski hitovi", navode organizatori.

Kako sa grupom "The Police", tako i kao solo izvođač, Sting je dobitnik 17 "Gremi" nagrada. 

Stingov najnoviji album, "The Bridge", imaće svetsku premijeru 19. novembra, a prikazaće njegovu plodnu i raznoliku kantautorsku snagu. Album je napisan i snimljen u godini globalne pandemije i otkriva Stingova razmišljanja o ličnom gubitku, razdvojenosti, lockdownu, a posebno o društvenim i političkim previranjima.

"The Bridge! predstavlja različite faze i stilove iz njegove karijere bez premca i crpi inspiraciju iz žanrova kao što su rock‘n'roll, jazz, klasična muzika i folk. Ovaj eklektičan album obeležava tipičan Stingov pop-rock zvuk, koji se posebno dobro čuje na uvodnoj rock numeri "Rushing Water" i novi indie-pop zvuk u pesmi "If It’s Love".

Takođe, nedavno je premijerno prikazana i Stingova nova nedeljna online TV serija, "On the Bridge", i nudi intiman uvid u svakodnevni život muzičara dok se priprema za lansiranje svog novog albuma "The Bridge". Kao posebno priznanje svojim vernim obožavaocima, Sting izdaje novu epizodu ekskluzivno na Sting.com svakog utorka u 13 časova. Svaka epizoda je ekskluzivna za članove kluba obožavalaca 24 sata, a narednog dana od 13 sati je dostupna i za širu publiku.

Na turneji, Stinga će pratiti električni, rok bend u kome se nalaze gitaristi Dominic Miller i Rufus Miller, bubnjar Josh Freese, klavijaturista Kevon Webster, Shane Sager na harmonici i prateći vokali su Melissa Musique i Gene Noble, a specijalni gost na koncertu će biti Joe Sumner.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura