Reflektor

"I tek tako...": Objavljen konačno datum premijere nastavka kultne serije "Seks i grad" (VIDEO)

Komentari

Autor: CNN, Euronews Srbija

13/11/2021

-

11:55

"I tek tako...": Objavljen konačno datum premijere nastavka kultne serije "Seks i grad" (VIDEO)
"I tek tako...": Objavljen konačno datum premijere nastavka kultne serije "Seks i grad" (VIDEO) - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Striming servis HBO Max objavio je oficijelni tizer za seriju "And Just Like That..." ("I tek tako...") i konačno otkrio datum premijernog povrataka Keri i prijateljica na male ekrane. Ovo je sigurno momenat na koji su več dugo čekali fanovi kultne serije "Seks i grad", čija je poslednja epizoda emitovana  pre 17 godina.

Prve dve epizode nastavka popularnog sitkoma premijerno će biti emitovane 9. decembra, a svakog idućeg četvrtka izlaziće po jedna epizoda, od ukupno 10, piše CNN.

profimedia

 

Nova serija s već dobro poznatim likovima nazvana je "And Just Like That...", prema prepoznatljivoj rečenici koju je Keri Bredšo često izgovarala u kultnoj seriji, a pratiće živote glavnih junakinja koje su sad u pedesetim godinama, te pokušavaju da pronađu balans između ljubavi, prijateljskih odnosa i karijere

Serija, čiji je izvršni producent Majkl Patrik King, ponovo je okupila Keri (Sara Džesika Parker), Mirandu (Sintija Nikson) i Šarlot (Kristin Dejvis), a pojaviće se i drugi dobro znani likovi - Kris Not (Zverka), Mario Kantone (Entoni Marentino), Dejvid Ejgenberg (Stiv Brejdi), nedavno preminuli Vili Garson (Stenford Bleč) i Evan Hendler (Heri Goldenblat).

profimedia

 

Originala serija emitovana je na kablovskom kanalu HBO od 1998 do 2004, a snimljena je prema istoimenom bestseleru Kendas Bušnel.

Emitovano je šest sezona do 2004. godine (serija osvojila sedam "Emi" nagrada i osam "Zlatnih globusa"), a snimljena su i dva filma ("Seks i grad" iz 2008. i "Seks i grad 2" iz 2010, oba u režiji Majkla Patrika Kinga).

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura