Aktuelno iz kulture

Kim Katral možda nije u nastavku serije "Seks i grad", ali ćemo je zato videti u spinofu drugog popularnog sitkoma

Komentari

Autor: NY Daily News

09/11/2021

-

07:49

Kim Katral možda nije u nastavku serije "Seks i grad", ali ćemo je zato videti u spinofu drugog popularnog sitkoma
Kim Katral - Copyright AP/Lefteris Pitarakis

veličina teksta

Aa Aa

Kim Katral se neće pojaviti u nastavku serije "Seks i grad", ali ćemo je zato videti u spinofu popularnog sitkoma "Kako sam upoznao vašu majku". Ona će se pridružiti postavi dugonajavljivane serije "Kako sam upoznala tvog oca" (How I Met Your Father), u kojoj igra stariju verziju glavne protagonistkinje Sofi (Hilari Daf).

U originalnoj seriji, Ted Mozbi (Džoš Radnor) je takođe imao svoju stariju verziju, koju je igrao Bob Saget. Kao i u "Kako sam upoznao vašu majku", serija će pratiti događaje koji su prethodili susretu Sofi sa ocem njenog sina, kao i živote njenih prijatelja, piše NY Daily News.

Originalni serijal emitovan je na CBS mreži od 2005. do 2014. godine, a pored Radnora, u njoj su igrali i Džejson Segel, Kobi Smalders, Nil Patrik Haris i Alison Henigen.

Serija je dobila 30 Emi nominacija, a osvojila deset.

Kim Katral, koja se proslavila ulogom Samante u kultnoj seriji "Seks i grad", ranijih godina više puta je demantovala "šuškanja" o nastavku serije i u intervjuima otvoreno govorila o navodno toksičnim odnosima koje je imala sa ostatkom postave. 

"Seks i grad" emitovana je od 1998. do 2004. godine, a poslednju epizodu na HBO gledalo je 10,6 miliona ljudi.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura