Aktuelno iz kulture

Kim Katral se ne vraća u "Seks i grad", ali zato ide u svemirski kamp

Komentari

Autor: Hollywood Reporter

23/06/2021

-

21:23

Kim Katral se ne vraća u "Seks i grad", ali zato ide u svemirski kamp
Kim Katral - Copyright AP/Chris Pizzello

veličina teksta

Aa Aa

Glumica Kim Katral nedavno je bila predmet neobične šale na internetu, zbog koje su mnogi pomislili da je razlog zbog kog se ne vraća u nastavku serije "Seks i grad" taj što se sprema za let na Mesec.

Naime, NASA je objavila na Tviteru da će u probnom letu oko Meseca letelica Artemis-1 biti bez posade, ali će imati jednog važnog putnika - lutku. 

Ta objava je neke podsetila na film iz 1987. u kom Kim Katral igra lutku iz izloga koja oživljava, što je inspirisalo post na Tviter nalogu fanova "Zvezdanih staza".

"Kim Katral je odabrana da leti u misiji Artemis-1 koja će ove godine obići Mesec. Čestitamo, Kim i želimo ti dobre vibracije!", stoji u postu.

 

 

Nedugo potom, oglasila se i Katral, koja je ispod njihove objave postavila svoju sliku u astronautskom odelu.

Zbog toga su mnogi zaključili da je reč o zvaničnoj potvrdi da glumica putuje u svemir, a "upecali" su se i mnogi influenseri na Tviteru, jer se čak i NASA nadovezala na ovu šalu.

 

 

Međutim, kako piše Holivud reporter, Katral definitivno ne menja lutku u misiji Artemis-1, iako možda ima veštine potrebne za opstanak van orbite. 

Naime, ona je 2013. bila deo NASA svemirskog kampa u Hantsfilu, gde je isprobala svemirske skafandere i upoznala se sa životom astronauta. Inače, Katral je jedina od glavne "Seks i grad" postave koja se ne vraća u nastavku kultne serije.

Komentari (0)

Kultura