Reflektor

Otvara se Trg bajki: Upoznajte čaroliju "Beogradske zime"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

10/12/2021

-

11:15

Otvara se Trg bajki: Upoznajte čaroliju "Beogradske zime"
gradska manifestacija „Beogradska zima“ - Copyright Arhiva Teatra Vuk

veličina teksta

Aa Aa

Trg bajki biće otvoren danas, 10. decembra, i to u okviru gradske manifestacije "Beogradska zima" koja će se do 30. decembra odvijati na Trgu ispred Teatra Vuk i Opštine Zvezdara i na maloj sceni "Кult".

Kako najavljuju organizatori, svakodnevno će se izvoditi srpske narodne bajke, opere za decu, lutkarske predstave, organizovati koncerti, prezentacije, edukativne i ekološke radionice u saradnji sa Prirodnjačkim centrom iz Svilajnca, Srbijašumama, Zvezdarskim ekološkim centrom, Čuvarima zanata...

"U prazničnom raspoloženju i ambijentu koji dočarava povratak u detinjstvo i maštu, uz bogat zabavni i inkluzivni program za decu, svako će imati priliku da na najlepši način upozna i uživa u našoj tradicionalnoj kulturi i pronađe delić svoje novogodišnje radosti", navodi se u saopštenju.

Trg bajki je jedinstvena manifestacija na kalendaru zimskih zabavnih događaja našeg glavnog grada. Кao najlepši uvod u praznično slavlje, predstavlja mesto najkvalitetnijih novogodišnjih sadržaja: zabave i druženja, koncerata, predstava, zabavnih programa za decu.

Uz poštovanje svih epidemioloških mera, ulaz za sve posetioce je besplatan.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura