Reflektor

Objavljen prvi trejler za sitkom "Kako sam upoznala vašeg oca" (VIDEO)

Komentari

Autor: CNN

19/12/2021

-

14:16

Objavljen prvi trejler za sitkom "Kako sam upoznala vašeg oca" (VIDEO)
How I Met Your Father - Copyright Hulu/Patrick Wymore

veličina teksta

Aa Aa

Objavljen je prvi zvanični trejler nove serije "Kako sam upoznala vašeg oca" (How I Met Your Father), a Hilari Daf i Kim Katral pokupile su brojne komplimente kao nova i stara verzija jedne te iste Njujorčanke.

Novi sitkom, koji bi trebalo od 18. januara da se nađe na striming servisu Hulu, dugo je očekivani "nastavak" popularne serije "Kako sam upoznao vašu majku" (How I Met Your Mother), ali sudeći po najavama neće to biti pravi spin-of jer neće pratiti nijedan lik iz originalne serije.

U "Kako sam upoznala vašeg oca", Kim Katral igra stariju verziju Sofi, koja svom sinu priča priče iz mladosti i svemu onome što je prethodilo njenom prvom susretu sa njegovim ocem. Mlađu Sofi, žensku verziju Teda Mozbija, igra Hilari Daf, piše CNN

"U bliskoj budućnosti, Sofi priča svom sinu priču o tome kako je upoznala njegovog oca. I stoga pravi osvrt na 2021. godinu, gde i započinje priča o njoj i njenim prijateljima, zajedničkim životnim, ljubavnim i egzistencijalnim problemima i sve to, naravno, u komičnom maniru", glasi zvanični, kratki opis novog televizijskog projekta koji će imati deset epizoda i čija se radnja odvija u Njujorku.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura