Reflektor

Snima se ženska verzija "Teda Mozbija": Premijera serije "Kako sam upoznala vašeg oca" može se očekivati naredne godine

Komentari

Autor: Variety

14/11/2021

-

09:41

Snima se ženska verzija "Teda Mozbija": Premijera serije "Kako sam upoznala vašeg oca" može se očekivati naredne godine
How I Met Your Father - Copyright Hulu/Patrick Wymore

veličina teksta

Aa Aa

Iako se godinama unazad "šuškalo", ove godine je tek stigla potvrda da će kultna serija "Kako sam upoznao vašu majku" (How I Met Your Mother) dobiti nastavak i to u produkciji Hulu, a sada je objavljena i prva fotografija sa snimanja.

Iako će naslov i format pripovedanja biti slični, "Kako sam upoznala vašeg oca" (How I Met Your Father) neće biti pravi spin-of jer neće pratiti nijedan lik iz originalne serije.

"U bliskoj budućnosti, Sofi priča svojem sinu priču o tome kako je upoznala njegovog oca. Shodno ovome, pravi retrospekciju na 2021. godinu, gde priču započinje o svojim prijateljima, zajedničkim životnim, ljubavnim i egzistencijalnim problemima i sve to, naravno, u komičnom maniru", glasi kratak opis novog televizijskog projekta koji će imati deset epizoda i čija se radnja odvija u Njujorku.

Ženska verzija "Teda Mozbija"

Poznatoj američkoj glumici i zvezdi mnogih Diznijevih serijala, Hilari Daf, poverena je uloga ženske verzije "Teda Mozbija" u novom sitkomu.

Ova američka zvezda će, uz pomoć Kartera Bejsa i Krejga Tomasa, kreatora prvobitnog serijala, i Ajseka Aptakera i Elizabet Berger, i producirati seriju.

"Bila sam neverovatno srećna da u svojoj karijeri glumim određene likove i presrećna sam što ću glumiti Sofi, jer sam veliki fan serije `Kako sam upoznao vašu majku`. Ponosna sam i pomalo nervozna, jer su Karter i Krejg imali dovoljno poverenja da mi prepuste ulogu Sofi u nastavku njihovog `deteta`. Takođe, ne mogu da dočekam da sarađujem sa Ajsekom i Elizabet, velikim genijima i brilijantnim ljudima", objavila je Hilari Daf pre nekoliko meseci na Instagram profilu.

Na upravo objavljenoj fotografiji sa snimanja, vide se glavni glumci dok poziraju na Bruklinskom mostu. Ali upozoravaju kreatori serije u pitanju je "varka", jer se snimanje odvijalo na posebno dizajniranom setu, i uz pomoć i prednosti savremene tehnologije, prenosi Variety.

"Logistika i cena snimanja na lokaciji, čak i kada nema pandemije, učinili bi ovu scenu nemogućom, ali zahvaljujući novoj tehnologiji ta scena je već završena", kazala je direktorka serije Pamela Frajman.

Kako je otkrila, u pitanju je "The Infinity on Disney Stage 1", koji se nalazi na istom onom mestu gde su snimane sekvence Diznijevog remek-dela "Fantazija" iz 1940, ali koji je sada opremljen vrhunskom tehnologijom i sastoji se, između ostalog, od čak 700 najsavremenijih LED panela.

Iz produkcije navode da gledaoci premijeru serije "Kako sam upoznala vašeg oca" mogu očekivati naredne godine, a u glumačkoj podeli su još i Kim Katral, Kris Louel, Tom Ejnsli, Tijen Tran, Fransija Rejsa i Suraj Šarma.

profimedia/©CBS/Courtesy Everett Collection

Glavni akteri originalne serije "Kako sam upoznao vašu majku"

Sitkom "Kako sam upoznao vašu majku" emitovan je od 2005. do 2014. godine. Originalnu postavu činili su Džoš Radnor, Kobi Smalders, Nil Patrik Haris, Džejson Sigl i Alson Hanigan.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura