Reflektor

"Drugari igraju za drugare": Humanitarna predstava "Novogodišnja želja" u Teatru Vuk

Komentari

Autor: Tanjug

22/12/2021

-

18:14

"Drugari igraju za drugare": Humanitarna predstava "Novogodišnja želja" u Teatru Vuk
Teatar Vuk - Copyright Google Maps

veličina teksta

Aa Aa

Humanitarna predstava "Novogodišnja želja", u izvođenju dece iz Centra za žrtve nasilja "Dar", biće održana u nedelju, 26. decembra, u Teatru Vuk, saopštili su danas organizatori događaja.

Deca koja će nastupiti u predstavi žrtve su porodičnog nasilja i rehabilitaciju pohađaju kroz časove glume.

"Drugari igraju za druge drugare kako bi prikupili sredstva za obnavljanje zimske garderobe", ističu organizatori i dodaju da je ovu humanitarnu misiju ovog puta podržalo još više javnih ličnosti.

Promo

 

Osim prikupljanja sredstava za garderobu, cilj predstave je i da se podrže deca koja pohađaju program rehabilitacije i podigne se svest o porodičnom nasilju.

Među sponzorima Centra "Dar" izdvajaju se Ustanova kulture Parobrod, koja je ovoj instituciji ustupila prostor za rad sa decom na godinu dana, Teatar Vuk, koji je ustupio prostor i svu prateću opremu za realizaciju predstave, kao i Gradska opština Grocka, koja je izdvojila 30 hiljada dinara za kupovinu vaučera za dečje paketiće.

Projekat su zvanično podržali i Koordinaciono telo za rodnu ravnopravnost, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacije.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura