Reflektor

"Mesečev vitez" krajem marta na Dizni kanalu: Gaspar Ulijel odigrao poslednju ulogu u seriji o Marvelovom superjunaku

Komentari

Autor: Euronews Srbija

20/01/2022

-

21:21

"Mesečev vitez" krajem marta na Dizni kanalu: Gaspar Ulijel odigrao poslednju ulogu u seriji o Marvelovom superjunaku
"Mesečev vitez" krajem marta na Dizni kanalu: Gaspar Ulijel odigrao poslednju ulogu u seriji o Marvelovom superjunaku - Copyright Prinskrin/Youtube/Marvel Entertainment

veličina teksta

Aa Aa

"Duboko smo tužni nakon saznanja za tragičnu smrt našeg prijatelja i kolege Gaspara Ulijela. Naše misli su sa njegovom porodicom i prijateljima u ovim teškim trenucima", objavili su predstavnici Diznija, u čijoj novoj mini seriji "Moon Knight" (Mesečev vitez) će publika imati priliku da gleda ovog francuskog glumca koji je preminuo 19. januara nakon teške povrede glave koju je zadobio na skijanju na Alpima.

Francuska zvezda u usponu ostvarila je poslednju ulogu u pomenutoj seriji, gde je dočarao lik Antona Mogarta, kome je pseudonim Ponoćni čovek jer krade umetnička dela i vrednosti tačno u ponoć. 

"Pohlepa je najčistija motivacija, sve ostalo je sklono komlikacijama", reči su ovog izmišljenog lika.

Prinskrin/Youtube/Marvel Entertainment

 

Ulijel u seriji o novom Marvelovom junaku snimao je rame uz rame sa Oskarom Ajzakom i Itanom Houkom.

Oskar je u seriji Stiven Grant, zaposlen u prodavnici suvenira koji gubi pamćenje i postaje opsednut sećanjima iz nekog drugog života. Ovaj junak shvata da ne uspeva da razaznaje šta je java a šta san, a potom otkriva da ima disocijativni poremećaj identiteta i da svoje telo deli s plaćenikom Markom Spektorom. 

"Mesečev vizet" svoju snagu crpi iz Meseca i često ga upoređuju sa Betmanom jer su obojica bogati preduzetnici u borbi protiv zločinaca, s tim da Mesečev vitez ima supermoći, za razliku od Brusa Vejna. 

"Mnogostruki identiteti koji žive u njemu nalaze se gurnuti u smrtonosni rat bogova u pozadini modernog i starog Egipta", stoji u zvaničnom opisu serije čije je emitovanje najavljeno na Disney+ kanalu za kraj mart.

Serija ima šest epizoda, a potpisuje je Džeremi Slejter. Nasuprot superjunaka je glavni negativac koga je dočarao Itan Houk, a koji je u nedavnom intervjuu izjavio da je svoj lik temeljio na ozloglašenom vođi kulta Dejvidu Korešu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura

Porodica sa supermoćima, novi Sajnfildov projekat i Dženifer Lopez u svemiru: Nove serije i filmovi u maju na Netfliksu