Reflektor

Korona ponovo poremetila planove Tomu Kruzu: Sedma "Nemoguća misija" stiže u bioskope tek 2023.

Komentari

Autor: Hollywood reporter

23/01/2022

-

10:06

Korona ponovo poremetila planove Tomu Kruzu: Sedma "Nemoguća misija" stiže u bioskope tek 2023.
Nemoguća misija 7 - Copyright AP/Andrew Medichini

veličina teksta

Aa Aa

Sedmi i osmi nastavak filma "Nemoguća misija" sa Tomom Kruzom u glavnoj ulozi odloženi su do 2023. i 2024. godine zbog pandemije koronavirusa, saopštili su producenti iz "Paramount Pictures" i Skydance".

"Nakon pažljivog razmatranja, Paramount Pictures i Skydance su odlučili da odlože datume premijera sedmog i osmog nastavka `Nemoguće misije`, a odgovor za kašnjenja je - pandemija koja je u toku. Novi datumi za premijere su 14. jul 2023. za sedmi deo i 28. jun 2024. za osmi film u serijalu. Radujemo se što ćemo posetiocima bioskopa pružiti neuporedivo pozorišno iskustvo", navode predstavnici producentskih kuća u saopštenju koje je objavio Hollywood reporter.

Sedmi nastavak priče, prema poslednjim objavama, trebalo je da debituje u bioskopima u septembru 2022. godine, da bi osmi deo startovao jula 2023. godine.

Međutim i samo snimanje "Nemoguće misije" prekidano je zbog pandemije. Prvo je rad na sedmom nastavku obustavljen u martu 2020, a potom je Kruz sa ekipom krenuo da snima u septembru, da bi samo mesec kasnije, tokom snimanja scena u Italiji, prekinuli ponovo rad. Tada je, naime, čak 12 ljudi na setu pokazalo da je pozitivno na koronu.

Snimanje je nekoliko nedelja kasnije nastavljeno, a onda je u junu prošle godine rad na "Nemogućoj misiji" u režiji Kristofera Megvajera ponovo obustavljen zbog pozitivnog teksta na koronu.

Premijera i drugog filma Toma Kruza "Top gan: Maverik" odlagana je do sada nekoliko puta i, koliko je poznato, ovo ostvarenje očekuje se na bioskopskim repertoarima od 27. maja 2022.

Preporuka za vas

Prekinuto snimanje "Nemoguće misije", sedmoro članova ekipe pozitivno na koronu, Tom Kruz u samoizolaciji

Komentari (0)

Kultura