Poznati

Birmingemska banda opljačkala zvezdu "Nemoguće misije": Lopovi ukrali Tomu Kruzu automobil dok je snimao

Komentari

Autor: RTS

28/08/2021

-

07:02

Birmingemska banda opljačkala zvezdu "Nemoguće misije": Lopovi ukrali Tomu Kruzu automobil dok je snimao
Birmingemska banda opljačkala zvezdu "Nemoguće misije": Lopovi ukrali Tomu Kruzu automobil dok je snimao - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Automobil u vlasništvu Toma Kruza ukraden je u utorak u Birmingemu, dok je holivudska zvezda snimala sedmi nastavak "Nemoguće misije", ali je policija uspela da pronađe ukradeni BMW X7.

Lopovi su pomoću naprednog skenera klonirali signal za "bezključno" paljenje luskuznog automobila koji je bio parkiran ispred hotela, gde je Kruz stigao pre nekoliko dana zbog snimanja filma, prenosi RTS pozivajući se na britanske medije.

Tako je banda uspela da odjezdi sa kolima "ispred nosa" glumčevom bezbednosnom timu, što je, prema pisanju medija, razbesnelo glumca koji je pre krađe viđen kako snima scene sa koleginicom Hejli Atvel u gradskom šoping centru.

profimedia

Automobil je pronađen na oko sedam kilometara od Birmingema

U kolima se, kako navodi San, nalazio prtljag sa Kruzovim stvarima vrednim nekoliko hiljada evra.

Policija je posle nekog vremena uspela da pronađe BMV jer je bio opremljen elektronskim uređajem za praćenje, i to oko sedam kilometara od Birmingema. Ali su sve stvari iz njega odnete. Policija pregleda snimke sa sigurnosnih kamera i pokrenula je istragu.

Probnih 13.000 skokova samo za jednu scenu sa motorom

Sedmi nastavak čuvene franšize biće najopasniji do sada, prema rečima reditelja Kristofera Makvorija, koji je izjavio i da je još strašnija činjenica da da se već razmišlja o snimanju osmog dela.

Na predstavljanju ostvarenja u okviru CinemaCon, prenosi Deadline, kreatori su nedavno detaljno opisali kako je Tom Kruz proveo čitavu godinu trenirajući da bi snimio samo jednu scenu - skok na motoru sa litice u Norveškoj.

Za tu scenu, prethodno je bilo potrebno izvesti oko 13.000 probnih skokova. Izgrađena je, kako su autori opisali, staza na kojoj je Kruz vežbao tako što je i po više od 30 puta dnevno preskakao brdo vozeći motor.

"Ovo je daleko najopasnija stvar koju sam pokušao", izjavio je glavni glumac, koji se u ranijim filmovima, između ostalog, držao za avion u pokretu i peo na najvišu zgradu na svetu.

"Nemoguća misija 7" snima se u Italiji, Abu Dabiju i Velikoj Britaniji, a producenti su bili primorani u nekoliko navrata da prekidaju rad zbog epidemiološke situacije. Kako je za sada u planu, premijera se očekuje 27. maja 2022.

Ova filmska franšiza do sada je zaradila više od 3,5 milijardi dolara.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin