Reflektor

Serija "Složna Braća - Next Đeneration" i na TV Prva: Neočekivani raspleti na velikom maskenbalu u Kemicinoj kafani

Komentari

Autor: Euronews Srbija

27/01/2022

-

16:54

Serija "Složna Braća - Next Đeneration" i na TV Prva: Neočekivani raspleti na velikom maskenbalu u Kemicinoj kafani
Serija "Složna Braća - Next Đeneration" i na TV Prva: Neočekivani raspleti na velikom maskenbalu u Kemicinoj kafani - Copyright ETM produkcija

veličina teksta

Aa Aa

Tokom protekle sedmice na Superstar televiziji emitovane su poslednje epizode humoristične serije "Složna braća - Next Đeneration", realizovane u produkciji Telekoma i ETM produkcije, dok će se na Prva TV serija prikazivati sve do 13. februara i to svake subote i nedelje od 20 sat.

I ove nedelje imali smo priliku da svedočimo novim komičnim zavrzlamama dobro poznatih junaka, a poprište novih zapleta i dalje je prostor dobro poznate kafane.

Ovog puta pažnju nam je privukla još jedna u nizu briljantnih ideja poput mašine koja utiče na ljudske snove i sugestivno dovodi do promena u odlukama. Udruženim snagama, pripadnici bosansko-hercegovačkog drim tima učestvuju u lansiranju potencijalne evrovizijske zvezde, nove muzičke nade koja će konačno uslišiti njihove želje za dugo očekivanim uspehom.

Ne manjka ni onih manje ekstravagantnih pokušaja prevare, poput izvlačenja novca iz privatnih firmi na ime lažnih članarina, a u činjenicu da dobrota ponekad i pobedi gramzivost, pa makar to bilo i slučajnim spletom okolnosti, mogli smo da se uverimo krajem pomenute epizode.

Kako se završila saga sa kupovinom čuvene 7G plus tehnologije za kojom traga čitav svet i konačno jesu li naši junaci odgonetnuli identitet Čoveka X saznali smo na velikom maskenbalu u Kemicinoj kafani, u poslednjoj epizodi nove sezone serije "Složna braća - Next Đeneration".

Glumac i izvršni producent serije, Nenad Okanović, izjavio je da je veoma zadovoljan reakcijama publike, komentarima i utiscima koje je nova sezona ostavila i na onu staru publiku koja je odrastala uz prvu sezonu serije ali pre svega raduje ga činjenica da neka mladja publika i neki novi klinci prepoznaju karakterističan humor i satiru koji odlikuju ovakvu komediju zabune i rado je gledaju. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura