Reflektor

Egzit će biti održan "zahvaljujući uspešnoj vakcinaciji"

Komentari

Autor: Tanjug / S. R.

07/06/2021

-

13:53

Egzit će biti održan "zahvaljujući uspešnoj vakcinaciji"
Egzit će biti održan "zahvaljujući uspešnoj vakcinaciji" - Copyright Promo/Exit

veličina teksta

Aa Aa

Festival Egzit će se pridružiti velikim događajima koji se ponovo dešavaju ovog leta širom sveta "zahvaljujući uspešnom programu masovne vakcinacije u Srbiji i drastičnom poboljšanju epidemiološke situacije", saopšteno je iz organizacije.

Velika proslava 20. godišnjice Egzita biće održana od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a nastupe su potvrdili Dejvid Geta, Erik Pridz, Sabaton, Nina Kravic, Tiga, Solomun, Ameli Lens, Masio Pleks, Denis Sulta i brojni drugi, saopštili su organizatori.

"Sigurno je da će na ovogodišnjem Egzitu, kao i na prvom pre 20 godina, doći do katarze energije nagomilane u prethodnih više od godinu dana, koja će otvoriti neke nove dimenzije festivalskog iskustva. Zbog toga će ovogodišnje izdanje zasigurno ostati upisano kao jedinstveno u celoj festivalskoj istoriji", izjavio je u saopštenju član Upravnog odbora Egzita Sanjin Ðukić.

Egzit je danas objavio kratki promo video u kome poziva ljude iz regiona "da ponovo ujedinjeni vratimo život životu, i pokažemo svetu snagu svega onoga što nas povezuje - snagu slobode, radosti, ljubavi i jedinstva".

"Ovog leta, nakon više od 15 meseci pandemijskih restrikcija, zabrane okupljanja, nemogućnosti putovanja, otuđenosti jedni od drugih, opet tražimo izlaz, ali ovaj put na globalnom nivou. Tražimo da ponovo budemo zajedno, jer ljudski kontakt je iskonska ljudska potreba, bez koje se život ne može zamisliti", saopštio je Egzit.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura