Reflektor

Anđelina Džoli potpisala trogodišnji ugovor sa kompanijom Fremantle: Snima ekranizaciju bestselera "Bez krvi"

Komentari

Autor: People

06/03/2022

-

13:27

Anđelina Džoli potpisala trogodišnji ugovor sa kompanijom Fremantle: Snima ekranizaciju bestselera "Bez krvi"
Anđelina Džoli - Copyright Tanjug/AP/Domenico Stinellis

veličina teksta

Aa Aa

Anđelina Džoli potpisala je trogodišnji ugovor za produkcijsku kompaniju Fremantle, s kojom u maju počinje da snima ekranizaciju kratkog bestselera italijanskog pisca Alesandra Barika - "Bez krvi".

"Udružili smo kreativne snage za sledeću fazu njene izuzetne karijere producentkinje, rediteljke, glumice i humanitarca", saopštila je Dženifer Malin, izvršna direktorka te kompanije, dodavši da sa glumicom "dele strast i ambiciju pričanja složenih priča iz celog sveta za sve na svetu".

Džoli, koja je i specijalni ambasador Visokog komesarijata za izbeglice Ujedinjenih nacija objasnila je u saopštenju da je u partnerstvu najviše raduje to što "ima slobodu da ispriča važne priče i predstavi ih svetskoj publici". 

Njihov ugovor odmah stupa na snagu, a u planu je snimanje "sofisticiranih, moćnih dokumentaraca, serija i igranih filmova", prenosi People.

U maju u Italiji počinje snimanje njihovog prvog zajedničkog projekta, igranog filma "Bez krvi" prema romanu bestselera Alesandra Barika.

Iako detalji o filmu nisu objavljeni, knjiga govori o brutalnosti rata i potrazi jedne devojčice za osvetom i isceljenjem.

Priča prati Ninu, koja je kao devojčica bila svedok smrti oca i brata, koji su ubijeni iz osvete. 

Šćućurena u svom skrovištu, ona jedina uspeva da se spase. Mnogo godina kasnije, slučajno sreće Tita, jednog od učesnika zločina. Njih dvoje oživljavaju uspomene na događaj koji im je oboma zauvek izmenio život. 

Prošlost se na neobičan način ponavlja, ali ovoga puta – bez krvi. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura