Poznati

Anđelina Džoli: Deca su me videla u najgorem izdanju, ali znaju da se borim do kraja za one koje volim

Komentari

Autor: News.com.au

08/11/2021

-

07:25

Anđelina Džoli: Deca su me videla u najgorem izdanju, ali znaju da se borim do kraja za one koje volim
Anđelina Džoli sa decom - Copyright Tanjug/AP/Vianney Le Caer

veličina teksta

Aa Aa

Deca Anđeline Džoli nisu samo njena pratnja na promotivnim događajima za film "Večni" - oni su takođe deo tog Marvelovog filma. Ne pojavljuju se lično u ovom ostvarenju rediteljke Kloi Žao, ali zato njihova majka u ulozi ratnice Tene izgovara jednu rečenicu samo za njih - "Kad nešto voliš, boriš se za to". 

"Za mene je nemoguće da se ne borim za nešto ili nekog. To čak ne mora da bude neko koga volim i do koga mi je stalo. Ja sam jednostavno neko ko, kada vidi nepravdu, pomisli: sigurno postoji nešto što mogu da uradim ili vidi nekoga ko je opasan po nekoga drugog, mislim da kao osoba ne mogu tome da okrenem leđa", rekla je glumica za News.com.au.

Anđelina važi za osobu sa mnogo talenata, a veliki deo života posvetila je i humanitarnim aktivnostima. Ipak, nije imuna na nedostatak samopouzdanja.

profimedia

 

"Često sebe preispitujem. Nikad ne idem unaokolo sa samopouzdanjem da sam dovoljno dobra i dovoljno jaka. Ali uvidela sam, kako starim, da su to delovi mene koji su vrlo emotivni i ranjivi i da je to nešto što me čini osobom s obe noge na zemlji i u skladu sa mojom decom ili u skladu sa dugima, da budem saosećajnija", smatra glumica.

Ona dodaje da su neki delovi nje, koji su bili "slomljeni" pomogli da postane "bolja osoba".

"Više ne težim da budem uravnotežena i savršena na bilo koji način. Prihvatam da su stvari koje nas čine realnim i humanim, zapravo naše snage. Ja sam u nekom pogledu slična Teni, jer sam istovremeno osoba koja može da bude vrlo otvorena i ranjiva, ali i neko ko će se boriti do kraja svim što ima, za one koje voli", rekla je ona.

Tena je omogućila Džoli da za relativno kratko vreme, istraži 7.000 godina istorije jednog lika - od ratnice do psihološki slomljene žene, a zatim ličnosti koja je ustala iz pepela i pronašla novu snagu.

"Ona u sebi ima ta dva dela: zaista se bori sa mentalnim zdravljem, oseća se slomljeno i preopterećeno. Ali s druge strane, ona se bori i pokušava da bude jaka za one koje voli i za svoju porodicu. Bio je zaista veliki glumački izazov da u ovakvom tipu filma budete otvoreni i ranjivi. Nadam se da će mnogi ljudi, kada ovo vide, uvideti da i ljudi koji pate i koji su slomljeni, mogu da budu vrlo snažni", kaže glumica.

Deca su joj rekla da im se dopada film, ali i da je Tena lik koji je najsličniji Anđelini od svih koje je igrala do sada.

"Mislim da je to zato što su me videli u najgorem izdanju, videli su me slomljenu, videli su kako patim, ali isto tako znaju da se borim za one koje volim", rekla je glumica.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin