Reflektor

Vraćaju se "Tajne vinove loze": Druga sezona najgledanije domaće serije uskoro na kanalu Superstar

Komentari

Autor: Tanjug

24/03/2022

-

11:46

Vraćaju se "Tajne vinove loze": Druga sezona najgledanije domaće serije uskoro na kanalu Superstar
Vraćaju se "Tajne vinove loze": Druga sezona najgledanije domaće serije uskoro na kanalu Superstar - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Najgledanija domaća serija "Tajne vinove loze", koja prati priče o zamršenim porodičnim odnosima i umetnosti pravljenja vina, vraća se na male ekrane sa dobro poznatim likovima i novim zapletom, najavili su producenti.

Gledaoci će premijerno moći da uživaju u prvoj epizodi druge sezone u ponedeljak 28. marta od 21h, a preostalih 37 epizoda emitovaće se svakog radnog dana u istom terminu na Superstar kanalu.

Popularna serija, rađena u koprodukciji Telekoma Srbija i MetRo Productions-a, bila je najgledanija domaća serija prethodne godine, a s razlogom joj je pripala i nagrada Festivala drama i serija (FEDIS).

"Izuzetno smo ponosni na to što serije iz naše produkcije doživljavaju veliku popularnost kod domaće publike. Serija 'Tajne vinove loze' premašila je sva očekivanja po pitanju gledanosti u Srbiji, a nagrada FEDIS-a samo je potvrdila njen vrhunski kvalitet. Pored toga, Telekom Srbija izašao je i na svetsko tržite sa svojim serijama, a neke od njih već uveliko se emituju i ostvaruju uspeh širom sveta. Iako je pre nekoliko godina to izgledalo kao nedostižan cilj, naša produkcija sada uspešno parira svetskim produkcijama poput HBO", izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija.

U novoj sezoni "Tajne vinove loze", Vuk se bori sa repovima koje vuče iz prethodnog života , dok Ruža i dalje čini sve što može kako bi očuvala porodicu.

Za to vreme Vera primećuje da Vuka ne drži mesto i da još uvek nije raskrstio sa prošlošću. Zoran želi da napravi novo vino, ali gubi osećaj za zanat koji najviše voli. Cela druga sezona prožeta je elementima misterije i trilera, sa neočekivanim obrtima, novim junacima, veličanstvenim predelima vinograda, napetim potragama za izgubljenima i borbom za očuvanje najvrednijih odnosa.

"Ceo kreativan tim je pred sobom imao veliku odgovornost da u drugoj sezoni "Tajni vinove loze" dosegne i premaši priču i izvođenje prve sezone. Najgledanija serija 2021/22 godine je teško breme. Svi smo se svojski trudili i mislim da smo sa novim zapletima i starom energijom uspeli da napravimo ponovo, ovoga puta 38 epizoda koje će, nadam se zadovoljiti i zabaviti gledalište" izjavio je Dejan Karaklajić, izvršni producent i reditelj serije.

Kroz ovu romantičnu i napetu vinsku sagu snimljenu pod rediteljskom palicom, Ane Marie Roši, Gorčina Stojanovića, Dejana Karaklajića i Marka Glušića vodiće nas vrsna glumačka ekipa u čijem sastavu su imena poput Nikole Kojo, Slobode Mićalović, Vojina Ćetkovića, Anite Mančić , Dare Dhokić , Nebojše Milovanović , Milice Zarić Sene Ðorović , Luke Grbića, Gorana Sultanovića, Miodraga Mikija Krstovića, Vanje Nenadić...

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura