Reflektor

Znakovi pored puta za Konstraktu u Izraelu - "Biti zdrava" pevalo se sinoć i u Tel Avivu

Komentari

Autor: RTS, Euronews Srbija

08/04/2022

-

12:42

Znakovi pored puta za Konstraktu u Izraelu - "Biti zdrava" pevalo se sinoć i u Tel Avivu
Znakovi pored puta za Konstraktu u Izraelu - "Biti zdrava" pevalo se sinoć i u Tel Avivu - Copyright Prinstscreen YouTube/EuroCelso Reactions

veličina teksta

Aa Aa

U Tel Avivu je sinoć održan predevrovizijski događaj "Israel Calling", a među predstavnicima 23 zemlje je i predstavnica Srbije na "Pesmi Evrovizije" Ana Đurić Konstrakta. 

Konstrakta je ovog puta imala drugačiji stajling od onog sa nastupa tokom nacionalnog takmičenja za "Pesmu Evrovizije", i na sceni u Izraelu se pojavila u crvenoj haljini, belim patikama, sa peškirima u rukama i medicinskim setom u torbici oko struka. 

Sudeći po reakcijama publike, Konstrakta je i ovog puta oduševila i svojim nastupom "hipnotisala" prisutne.

Domaćini su uoči koncerta organizovali druženje sa novinarima, a svi predstavnici su izvukli po jedno pitanje. Sa kojim ovogodišnjim izvođačem bi otpevala duet, bilo je pitanje za Konstraktu.

"Napravila bih hor sa svim takmičarima", odgovorila je Konstrakta, nakon čega je pozvala sve da zapevaju njenu pesmu, što su i učinili.

"Ako će biti ovako - biće nam super. A i generalno, ta ideja da postoje ova druženja pre same Evrovizije, je jako korisna i lepa jer se povežemo mi izvođači, i samim tim i tamo bude, pretpostavljam, bolja amosfera", rekla je za RTS Konstranta.

Prema njenim rečima, mnogi sa kojima se susreće, bez obzira na to što ne znaju srpski jezik, pevuše njenu pesmu.

"Svima je ostalo to - Biti zdrava, i - Biti, biti, biti... Čak danas u autobusu, na kraju izlaganja, neki su rekli - Biti zdrava. Primilo se", kazala je Konstrakta za javni servis Srbije.

Promo RTS/Srđan Mladenović

 

Prema rečima Đurić, dešavaju joj se i svojevrsni "znakovi pored puta" ovih dana.

"Naišli smo prvo iz autobusa na stolicu, pa na metalni lavor, pa onda na neki medicinski set, i još svašta nešto. Pojavili su se i karanfili kada smo otišli na večeru", prokomentarisala je boravak u Izraelu naša predstavnica na izboru za najbolju pesmu Evrope.

Predstavnica Srbije nastaviće promotivnu turneju, pa će već tokom sledeće nedelje nastupiti pred ljubiteljima "Evrosonga" u Madridu. 

Takmičenje za "Pesmu Evrovizije" biće održano od 12. do 14. maja u Torinu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura