Reflektor

Praznična akcija u bioskopima i iznenađenja za posetioce filma "Bilo jednom u Srbiji"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

15/04/2022

-

13:49

Praznična akcija u bioskopima i iznenađenja za posetioce filma "Bilo jednom u Srbiji"
Praznična akcija u bioskopima i iznenađenja za posetioce filma "Bilo jednom u Srbiji" - Copyright MCF MegaComFilm/Promo

veličina teksta

Aa Aa

"`MegaCom Film` i novo domaće ostvarenje `Bilo jednom u Srbiji` pozivaju sve zainteresovane da u pretprazničnim danima poseti bioskop sa porodicom ili prijateljima, jer je od 18. do 23. aprila pripremljen mali znak pažnje - uz kupljene tri karte, četvrta se dobija besplatno za ovu nezaboravnu filmsku sagu", navodi se u pozivu domaćeg distributera.

Ova praznična akcija važi za bioskope Cineplexx, Cine Grand, Vilin Grad, MTS Dvorana (nekadašnji Dom sindikata) i Arena Cineplex.

Film "Bilo jednom u Srbiji" reditelja Petra Ristovskog i autora i producenta Zvonimira Šimuneca, priča je o Leskovcu - srpskom Mančesteru - koji postaje deo Evrope između dva svetska rata.

Ovo ostvarenje govori o istinskim i pravim vrednostima, prijateljstvima koja uprkos svemu opstaju i iskrenim ljubavima. Kako su dve velike ljubavi i spremnost da se podnese žrtva u ime snova, utrle put i otvorile vrata budućnosti. 

Posle potucanja po belom svetu, 1922. godine, dva prijatelja Dine i Cone se vraćaju u rodni kraj, varošicu na jugu Srbije. Dolazeći u oronuli Leskovac u njemu zatiču - Dine svoj ruinirani bioskop, a Cone spostvenu sahranu.

Posle rata Dine (Nemanja Oliverić) se nekim čudom zatekao u Parizu gde je naučio o lepotama života u velikoj metropoli, upoznao lepe Parižanke i otkrio novi medij - film. Cone (Viktor Savić) je posle ranjavanja i amnezije završio u Mančesteru, tadašnjoj prestonici industrijskog razvoja, gde je načio kako se samo kroz crni fabrički dim i težak rad stiže do uspeha. 

Galeriju sjajnih filmskih likova donose: Teodora Ristovski, Viktor Savić, Sloboda Mićalović, Radovan Vujović, Nemanja Oliverić i mnogi drugi. 

 
Pored pretpraznične akcije, posetioce očekuju i druga iznenađenja, o čemu se više može saznati na Instagram profilu filma (bilojednomusrbijifilm).

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura