Reflektor

"Sve u isto vreme" u bioskopima Srbije: Čista magija sa Mišel Jeo i Džejmi Li Kurtis

Komentari

Autor: Euronews Srbija

21/04/2022

-

12:28

"Sve u isto vreme" u bioskopima Srbije: Čista magija sa Mišel Jeo i Džejmi Li Kurtis
"Sve u isto vreme" u bioskopima Srbije: Čista magija sa Mišel Jeo i Džejmi Li Kurtis - Copyright MCF MegaComFilm/Promo

veličina teksta

Aa Aa

Od danas na repertoarima bioskopa širom Srbije je film "Sve u isto vreme" koji pomera granice realnog i u kom glavne uloge igraju Mišel Jeo i Džejmi Li Kurtis.

Prve kritike govore da je film rediteljskog dua Danijels "Sve u isto vreme" (Everything Everywhere All at Once) čista magija.

U ovoj bajci zvanoj multiverzumi, starija kineska imigrantkinja je uvučena u nezamislivu avanturu u kojoj sama pokušava da spasi svet istražujući paralelne univerzume u kojima se sreće sa životnim putanjama koje je mogla da vodi.

Ovaj film je govori o Evelin (Mišel Jeo) kojoj se dešava sve u isto vreme. Mnogo ličnosti, puno prostora, pregršt situacija i osobina kojima je centar zbivanja Evelin. Nju je na maestralan način oživela glumica Mišel Jeo.

MCF MegaComFilm/Promo

 

Rame uz rame s njom stoji američka glumica Džejmi Li Kurtis koja svoje glumačke bravure dovodi do savršenstva gde publiku uspeva da rasplače uprkos tome što ima prste od hot dogova.

"Ovo je film o realnim, stvarnim, pravim ljudima i ja ih jednostavno znam. Takođe, baš lik kog ja igram, poreska službenica, iako ih ljudi ne vole, svet postoji zahvaljujući njima, da ih nema bilo bi anarhije", kaže o filmu i ulozi Džejmi Li Kurtis.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura