Reflektor

Akciona komedija "Divljaci" od 2. juna u bioskopima Srbije

Komentari

Autor: Euronews Srbija

22/04/2022

-

10:25

Akciona komedija "Divljaci" od 2. juna u bioskopima Srbije
Akciona komedija "Divljaci" od 2. juna u bioskopima Srbije - Copyright Promo/Taramount

veličina teksta

Aa Aa

Od 2. juna u bioskope Srbije najavljeno je da stiže akciona komedija "Divljaci".

Ovu zabavnu komediju nosi sjajna glumačka ekipa predvođena Brankom Jankovićem (Vojna akademija, Selo gori, a baba se češlja), Alenom Liverićem (Josef, Ničiji sin) i Borkom Perićem (Osmi povjerenik), a tu su i Dejan Aćimović (Montevideo, Bog te video!, Montevideo, vidimo se, Južni vetar), Slavko Sobin (Crno-bijeli svijet) i mnogi drugi.

Reditelj filma je Dario Lonjak, scenario potpisuju Velimir Grgić, Dario Lonjak i Ivo Balenović, dok je producent filma Jozo Patljak (Alka Film).

Leto 2018. godine. Svetsko prvenstvo u fudbalu - u susret finalu u Moskvi, u hrvatskim gradovima vlada opšte "ludilo", koje je ponelo i glavne junake filma "Divljaci".

Zolja (Alen Liverić), Jasmin (Branko Janković) i Mali (Borko Perić) rešavaju da opljačkaju malu radnju da bi nabavili novac za put u Rusiju. Bežeći od policije prelaze granicu s Bosnom i Hercegovinom, i zalutaju u šumi gde ih čeka iznenađenje.

"Ako ste pomislili da planirana mala pljačka može da prođe ispod radara, varate se. Mnogo nepredviđenih stvari će im se usput dogoditi (da ne otkrivamo baš sve)", navodi se u saopštenju za medije autorskog tima filma "Divljaci".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura