Aktuelno iz kulture

Dejvid Linč demantuje da ima film za Kan: "Bavim se slikanjem i skulpturom"

Komentari

Autor: Euronews Srbija, Deadline

14/04/2022

-

10:34

Dejvid Linč demantuje da ima film za Kan: "Bavim se slikanjem i skulpturom"
Dejvid Linč - Copyright AP/Jordan Strauss

veličina teksta

Aa Aa

Program Kanskog festivala danas bi trebalo da bude najavljen u Parizu, a čuveni reditelj Dejvid Linč je demantovao medijske napise da ima novi projekat za 75. izdanje čuvenog festivala.

"Ne izlazi mi novi film. To su baš glasine. Nemam nikakav projekat za Kan. Nažalost. Priča se podigla na nivo da ljudi pomisle kako bi to bilo lepo. Ali to se ne dešava. Priča se da ima nešto novo u Kanu, ali ne kažu čije je, pa su neki pomislili da je to moj film, ali nije. Sačekaćemo i videti", kazao je reditelj u intervjuu za "Entertainment Weekly", a prenosi Deadline.

Linč, čija je remasterizovana verzija filma "Inland Empire" iz 2006. nedavno objavljena u Americi, na pitanje da li ima neki novi film u pripremi, odgovorio je rečima: "Bavim se slikanjem i skulpturom svaki dan. I radio sam ispravljanje boja i tajming na Lost Highway".

Ono što je do sada poznato kada je reč o Kanskom festivalu jeste da će biti održan od 17. do 28. maja, a da će premijerno biti prikazani filmovi "Tom Gan: Maverik" i drama o kralju rokenrola "Elvis".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura