Reflektor

Studenti produkcije Fakulteta dramskih umetnosti organizuju 17. "Producentski dan"

Komentari

Autor: Tanjug

02/06/2022

-

11:11

Studenti produkcije Fakulteta dramskih umetnosti organizuju 17. "Producentski dan"
Studenti produkcije Fakulteta dramskih umetnosti organizuju 17. "Producentski dan" - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

veličina teksta

Aa Aa

Gošća nove epizode Tanjug Reflektor bila je studentkinja produkcije Tamara Remenski koja je govorila o manifestaciji "Producentski dan" koju 3. i 4. juna organizuju studenti produkcije Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu.

Slogan 17. manifestacije po redu je "Večni glamur producenata", a reč je o diplomskom radu devetoro studenata četvrte godine produkcije.

"Biće glamurozno kao što i sam slogan kaže", dodala je Remenski.

Prema njenim rečima, manifestacija dovodi kao predavače uspešne producente iz Srbije i regiona koji će održati korisne masterklasove "iz kojih će studenti će moći nešto novo da čuju", prikazivaće se studentski radovi, a na kraju je ceremonija dodele nagrada i muzički program.

Upitana kako studenti gledaju na trenurtnu hiperprodukciju serija u Srbiji, Remenski je rekla da je sve više posla dobro za sve će zakoračiti u produkcioni svet.

"Već na fakultetu radimo vežbe koje su obavezne, dobijemo priliku da se oprobamo u profesionalnim vodama radeći na projektima. Jako je korisno, shvatili smo koliko je ovaj poziv odgovoran, stresan ali i pun adrenalina", rekla je Remenski.

U budućoj karijeri Remenski bi za početak najviše želela da radi ljubavnu tinejdžersku seriju, jer odgovara njenim godinama, ali naglašava da je otvorena za sve.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura