Reflektor

Weekend Bazzar fest: Muzika, rukotvorine i predstave na Savskoj promenadi

Komentari

Autor: Euronews Srbija

17/06/2022

-

10:20

Weekend Bazzar fest: Muzika, rukotvorine i  predstave na Savskoj promenadi
Weekend Bazzar fest: Muzika, rukotvorine i predstave na Savskoj promenadi - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Weekend Bazzar fest, koji je prošlog meseca posetilo više hiljada ljudi, održava se drugi put u Beogradu 25. i 26. juna na šetalištu iza zgrade Geozavoda. Prvi market festivalskog tipa u našoj zemlji nastao je u cilju promocije kreativaca koji dobijaju priliku da svoj rad predstave širokoj publici koju čine ljubitelji rukotvorina, kao i brojni prolaznici i turisti.

Novo izdanje Weekend Bazzar festa nastalo je u saradnji sa Komuna marketom, najvećim marketom za prodaju i trgovinu ručno izrađenih proizvoda, koji će vršiti pažljivu selekciju izlagača i tako obezbediti mesto na marketu za najkvalitetnije i najoriginalnije proizvode.

Program junskog izdanja Weekend Bazzar festa nudi sadržaje za sve uzraste.

U subotu, 25. juna, za muziku će biti zaduženi TzooTzoonga ansambl koji svira uživo, kao i DJ Luton, dok je veče posvećeno deci, i svima koji se tako osećaju, pa će biti izveden mjuzikl sa elementima akrobacije "Legenda o hrabrosti" sa početkom u 20.30 časova. U nedelju, 26. juna, uživo nastupa Jelena Petošević, za DJ pultom je Mina Poznanović, dok je veče rezervisano za dečju predstavu "Baš je čar biti gusar" koja počinje u 20.30 časova.

"Program na koji su posetioci prvog izdanja Weekend Bazzar-a odlično reagovali sada je dodatno unapređen, imamo veći broj izlagača, live svirke, kao i proširenu zonu za piknik, hranu i piće. Pozivam sve ljubitelje ove vrste provoda da nam se pridruže i provedu ova dva letnja dana na obali Save sa svojim prijateljima, porodicom ili ljubimcem", rekao je Dušan Damnjanović, organizator Weekend Bazzar festa.

Komentari (0)

Kultura