Reflektor

Vraćaju se "Prijatelji": Najavljena premijera specijala sa legendarnom postavom

Komentari

Autor: Variety

14/05/2021

-

11:32

Vraćaju se "Prijatelji": Najavljena premijera specijala sa legendarnom postavom
Vraćaju se "Prijatelji": Najavljena premijera specijala sa legendarnom postavom - Copyright EPA/Carlos Perez

veličina teksta

Aa Aa

Zvezde jednog od najpopularnijh sitkoma svih vremena "Prijatelji", ponovo će se okupiti u specijalu na HBO Maks koji će biti emitovan 27. maja.

"Friends: The Reunion" biće premijerno prikazan na godišnjicu lansiranja HBO Max i sa tačno godinu dana kašnjenja. Naime, emitovanje specijala je više puta odlagano zbog zatvaranja produkcije usled pandemije.

Naime, snimanje je bilo zakazano za februar 2020. ali je počelo tek u aprilu.

U specijalu se pojavljuju Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Met Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer i to na originalnom setu broj 24 studija "Vorner Bros".

Prema nezvaničnim informacijama koje prenosi "Varajati" (Variety), svaki glumac dobiće najmanje 2,5 miliona dolara za učešće u specijalu.

Najavljene su i gostujuće zvezde, među kojima Dejvid Bekam, Džastin Biber, Džejms Korden, Sindi Kraford, Kara Delavinj, Lejdi Gaga, Kit Herington i mnogi drugi.

Ben Vinston režirao je specijal, uz izvršne producente Kevina Brajta, Martu Kaufman i Dejvida Krejna.

Prošle godine objavljeno je da se svih deset sezona "Prijatelja" sa Netfliksa preselilo na HBO Maks, a šuška se da je otkup prava na legendarnu seriju koštao Vorner Mediju preko 400 miliona dolara.

Komentari (0)

Kultura