Reflektor

Vraća se serija "Dekster": Serijski ubica se preselio iz Majamija u Njujork

Komentari

Autor: Times Radio

28/06/2021

-

22:25

Vraća se serija "Dekster": Serijski ubica se preselio iz Majamija u Njujork
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Serija "Dekster", koja je zvanično završena 2013. godine, dobija nastavak koji će već ove jeseni početi da se prikazuje na Šoutajmu.

U glavnu ulogu serijskog ubice koji se godinama krio na mestu policijskog forenzičara vraća se Majkl K. Hol i kaže da je svestan da je kontroverzni završetak serije "razbesneo ljude".

"Mislim da se serija završila na način koji je u najboljem slučaju bio misteriozan i mislim da su se mnogi razbesneli, ali barem ostavlja prostora za naš povratak i definitivan odgovor na pitanje šta se desilo s ovim likom. Potpuno podržavam izbore koji su doneti na kraju, ali što se tiče izvršenja, svi smo bili na izmaku snaga, tako da razumem to", rekao je Hol Tajms radiju.

Glumac je otkrio da je potrebno još nekoliko nedelja snimanja, da kompletna sezona bude gotova.

"To je kao da snimamo desetočasovni film. Sezona će imati deset epizoda, a prva epizoda premijerno će biti prikazana na Šoutajmu 7. novembra", najavio je Hol.

Serija se ne nastavlja direktno na kraj iz 2013, nego prati sudbinu glavnog lika nekoliko godina kasnije.

"Premestili smo se iz Majamija u jedan mali grad u državi Njujork, tako da je odeća toplija i boje tamnije. To mi pomaže da se setim da su se stvari promenile, a mogu i samo da pogledam u ogledalo, pa da shvatim da je vreme prošlo. Nisam ni zamišljao da ću se vratiti nečemu na čemu sam proveo toliko vremena", rekao je Hol.

Upitan da li će serija možda nastaviti dalje i posle ove dodatne sezone, glumac je odgovorio kratko: "Možda".

Komentari (0)

Kultura