Reflektor

Kultni "Briljantin" sada i kao serija: Šta se dešavalo četiri godine nakon što su devojke odlučile da se zabave po svojim pravilima

Komentari

Autor: Hollywood Reporter

21/07/2021

-

18:52

Kultni "Briljantin" sada i kao serija: Šta se dešavalo četiri godine nakon što su devojke odlučile da se zabave po svojim pravilima
Kultni "Briljantin" sada i kao serija: Šta se dešavalo četiri godine nakon što su devojke odlučile da se zabave po svojim pravilima - Copyright Prinstscreen YouTube/ skyMTV

veličina teksta

Aa Aa

Paramaunt + snima seriju "Grease: Rise of the Pink Ladies" koja je prednastavak čuvenog mjuzikla "Brilijantin" (Grease) iz 1978. godine.

Serija od deset epizoda prva je koju pravi taj novi striming servis i odvija se četiri godine pre originalnog filma, prenosi Holivud riporter.

U najavi serije stoji: "Pre vladavine rokenrola, pre nego što su članovi T-Birds bili glavni u školi, četiri odbačene devojke, kojima je bilo dosta svega, odlučile su da se zabave po svojim pravilima i pokrenule su moralnu paniku, koja će zauvek promeniti školu Rajdel Haj".

"Ružičaste ptice" (Pink Birds) u originalnom filmu igrale su Stokard Čening, Didi Kon, Dina Menof i Džejmi Doneli, ali još nije poznat novi sastav.

Serija je dugo čekala na "zeleno svetlo" producenatske kuće i trebalo je najpre da se pojavi na HBO Maks u oktobru 2019. Međutim, HBO Maks nisu želeli da nastave rad na seriji i na kraju je ideja prepuštena Paramaunt +. 

Scenaristkinja Anabel Ouks je istovremeno i producentkinja, zajedno sa Martijem Bouvenom i Erikom Figom.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Kultura