Poznati

Meril Strip i njen muž Don Gamer već šest godina ne žive zajedno

Komentari

Autor: People

23/10/2023

-

11:43

Meril Strip i njen muž Don Gamer već šest godina ne žive zajedno
Meril Strip i Don Gamer - Copyright AP/Matt Sayles/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Glumica Meril Strip i njen muž, vajar Don Gamer već šest godina ne žive zajedno, potvrđeno je za "People" proteklog vikenda.

"Don Gamer i Meril Strip  razdvojeni su već duže od šest godina i mada će uvek brinuti jedno o drugome, odabrali su da žive svoje živote odvojeno", rekao je predstavnik glumice za američki magazin.

Par se venčao 1978, a prošlog meseca obeležili bi 45. godišnjicu braka. 

Tokom godina su više puta fotografisani zajedno na javnim događajima, ali su brižljivo čuvali privatan život od očiju javnosti.

Strip i Gamer upoznali su se preko Merilinog brata 1978. godine, kada je glumica bila u žalosti zbog smrti njenog tadašnjeg dečka, glumca Džona Kazalea.

AP/AP Photo

Gamer i Strip 1980. godine

Dok je vajar bio na putovanju, ustupio je svoj stan Meril, dok je snimala film "Kramer protiv Kramera". Međutim, Gamer je morao ranije da se vrati kući, zbog čega su neko vreme proveli živeći zajedno i usput se zaljubili jedno u drugo. Šest meseci kasnije, u septembru 1978. venčali su se u bašti roditelja glumice.

Gamer je u to vreme već imao uspešnu umetničku karijeru. Završio je studije likovnih umetnosti u Bostonu, a kasnije i postdiplomske studija na Jejl univerzitetu. 

Njegove skulpture izlagane su širom sveta još od 1973. godine.

Trostruka oskarovka i poznati vajar imaju četvoro, sada odrasle, dece: sina Henrija i tri ćerke Mejmi, Grejs i Luizu.

Podsećamo, pre Strip i Gamera, Vil Smit i njegova supruga Džejda Pinket Smit objavili su da već sedam godina ne žive zajedno, iako su i dalje u braku.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin