Poznati

Hajdi Klum ponovo nadmašila samu sebe: Na žurci povodom Noći veštica pojavila se kao raskošni paun

Komentari

Autor: USA Today

01/11/2023

-

09:55

Hajdi Klum ponovo nadmašila samu sebe: Na žurci povodom Noći veštica pojavila se kao raskošni paun
Hajdi Klum ponovo nadmašila samu sebe: Na žurci povodom Noći veštica pojavila se kao raskošni paun - Copyright Evan Agostini/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Top model i voditeljka Hajdi Klum, kao i svake godine, organizovala je žurku povodom Noći veštica, na kojoj se ovog puta pojavila u kostimu pauna.

Klum, koja se trudi da svake godine sebe nadmaši upečatljivim maskama, angažovala je trupu igrača "Cirque du Soleil" da glume peruške u njenom repu. 

Njen suprug Tom Kaulic pojavio u kostimu jajeta, ćerka Leni Klum izlgedala je kao Jagodica Bobica, ali su i ostale zvanice dorasle zadatku.

Muzičarka H.E.R. bila je astronaut, glumci Rejčel Zegler i Džoš Andres imitirali su likove iz crtaća "Skubi Du", a pevač Bil Kaulic bio je jednorog.

Klum je za USA Today rekla da je jedan od njenih omiljenih kostima koje je do sada nosila prošlogodišnji kostim gliste, a da ga prati nezaboravna maska iz 2013. koja je učinila da izgleda kao starija verzija sebe.

"Želela sam da izađem iz okvira i uradim nešto drugačije i pomislila sam da svi mi znamo kišne gliste. Želela sam da ljudima donesem osmeh na lice. Mislila sam da će biti zabavno i osećala sam se kao milion dolara", rekla je Klum.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin