Poznati

"Najluđi" kostimi Hajdi Klum: Manekenka koja svake Noći veštica nadmaši samu sebe

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

02/11/2022

-

19:07

"Najluđi" kostimi Hajdi Klum: Manekenka koja svake Noći veštica nadmaši samu sebe
Tanjug/AP/Evan Agostini - Copyright Tanjug/AP/Evan Agostini

veličina teksta

Aa Aa

Poznate ličnosti svake godine se utrkuju ko će u Noći veštica poneti interesantniju masku, ali retko ko može "izaći na crtu" manekenki i voditeljki Hajdi Klum.

Ona od 2000. godine svake Noći veštica organizuje veliku zabavu u kojoj je najčešće baš ona najoriginalnije maskirana ličnos. 

Do sada je bila hinduistička boginja Kali, mrtvac na autopsiji, Fiona iz filma "Šrek", vukodlak iz spota Majkla Džeksona za pesmu "Thriller", a ove godine maskirala se u džinovsku glistu.

Ona se pojavila na crvenom tepihu sa mužem Tomom Kaulicem, koji ju je je pratio unaokolo sa štapom za pecanje.

U svom maniru, intervju je medijima dala ležeći na zemlji, ne izlazeći ni jednog trenutka iz svoje uloge.

Tanjug/AP/Evan Agostini

 

Međutim, kada je ušla na žurku, morala je da se oslobodi ogromnog kostima i ostatak večeri provela u providnom kostimu ukrašenom kristalima.

Predstavljamo vam još neke njene kostime kojima je privukla veliku pažnju:

profimedia

Hajdi i Sil 2009. godine

Hajdi neretko na žurke dovodi i članove svoje porodice, a 2009. godine, dok je još bila u braku sa muzičarem Silom, došli su zajedno obučeni u kostime vrana.

profimedia

 

Godinu dana kasnije pojavila se u kostimu koji podseća na filmove o svemirskim superherojima. Na nogama je imala velike proteze zbog kojih je bila viša od svih zvanica na žurci.

profimedia

 

I 2011. uspela je da zaokupi pažnju medija, nakon što se pojavila u masci leša za medicinska istraživanja. Da bi njen ulazak bio još upečatljiviji, na crveni tepih došla je ležeći na stolu za autopsije.

profimedia

 

Manekenka je 2013. pružila svojim obožavaocima priliku da zavire u budućnost i otkriju kako bi mogla da izgleda u dubokoj starosti. Ona je koristila vrhunsku protetiku zahvaljujući kojoj je izgledala nekoliko decenija starije.

profimedia

 

Zajedno sa mužem Tomom 2019. godine prošetala je crvenim tepihom poput zastrašujućeg vanzemaljca. Tom je bio nesrećni astronaut koji ju je pronašao u svemiru.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin