Poznati

Pevačica Kesi tužila muzičkog mogula Šona Kombsa za "silovanje i dugogodišnje nasilje u vezi"

Komentari

Autor: Euronews

17/11/2023

-

11:10

Pevačica Kesi tužila muzičkog mogula Šona Kombsa za "silovanje i dugogodišnje nasilje u vezi"
AP/Chris Pizzello/Invision - Copyright AP/Chris Pizzello/Invision

veličina teksta

Aa Aa

Pevačica Kasandra Kesi Ventura optužila je bivšeg partnera, repera Šona Kombsa, poznatog i po umetničkim imenima Pi-Didi i Paf Dedi za silovanje i višegodišnje zlostavljanje, piše Euronews.

Protiv Kombsa je u četvrtak 16. novembra pokrenuta tužba zbog nasilja u vezi.

Kesi u svojoj tužbi navodi da je producent i muzički mogul vodio "nametljiv, brz i narkomanski" život, kada ga je upoznala u svojoj 19. godini 2005. i da je počeo da je zlostavlja već na početku veze.

Kombs, koji je u vreme njihovog upoznavanja imao 37 godina, "oštro poriče" sve optužbe, kaže njegov advokat Ben Brafman.

Pevčica kaže da je reper bio "sklon nekontrolisanom besu" i da ju je "divljački" prebijao, drogirao i prisiljavao na seksualne odnose sa drugim muškarcima.

Prema njenoj tužbi, ona je pokušala da raskine vezu s njim 2018, ali da ju je on posle toga na silu odveo u njenu kuću u Los Anđelesu i silovao je.

Evan Agostini/Invision/AP

 

"Posle godina provedenih u tišini i tami, konačno sam spremna da ispričam svoju priču i da progovorim u svoje ime, u korist drugih žena koje se suočavaju sa nasiljem i zlostavljanjem u vezama", navela je Ventura u svom saopštenju.

Međutim, Kombsov advokat tvrdi da su njeni navodi "laži".

"Poslednjih šest meseci gospodin Kombs stalno je izložen upornim zahtevima gospođice Venture da joj da 30 miliona dolara, pod pretnjom da će napisati knjigu o njihovoj vezi koja će ga ocrniti, što je on nedvosmisleno odbio kao čistu ucenu. Uprkos tome što je povukla inicijalnu pretnju, Ventura je sada pribegla podizanju optužnice bez ikakvog osnova i prepunoj nečuvenih laži, s namerom da ukalja reputaciju gospodina Kombsa i dobijanja odštete", navodi Brafman u saopštenju.

Pevačicin advokat Daglas Vigdor odgovorio je na to da je Kombs nudio njegovoj klijentkinji "osmocifreni iznos da bi je ućutkao i sprečio da pokrene tužbu", a da je ona to odbila.

Šon Kombs je jedan od najuticajnijih hip-hop producenata, a bio je u vezi s pevačicom od 2007. godine deset godina, ali s čestim prekidima. Muzički mogul koji je sarađivao sa brojnim zvučnim imenima sa svetske scene, ove godine objavio je svoj peti album i dobio dve nominacije za Gremi nagradu. 

Kesi se proslavila pesmom "Me & U" 2006. godine i snimila jedan album, da bi se zatim posvetila glumačkoj karijeri i pojavljivala u serijama kao što su "Empire", "Step Up" i "_Spenser Confidentia_l".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin