Poznati

Nova tužba protiv Depardjea: Diznajerka prijavila glumca za sekusalni napad na snimanju filma ''Les Volets verts"

Komentari

Autor: Tanjug

25/02/2024

-

22:53

Nova tužba protiv Depardjea: Diznajerka prijavila glumca za sekusalni napad na snimanju filma ''Les Volets verts"
AP/Lionel Cironneau - Copyright AP/Lionel Cironneau

veličina teksta

Aa Aa

Protiv francuskog glumca Žerara Depardjea podneta je nova prijava za seksualni napad, saopštila je danas advokat Karin Dirije Dibol.

Pravna zastupnica koja već brani glumicu Šarlot Arno, navodnu žrtvu silovanja zbog kojeg je u decembru 2020. podignuta optužnica protiv Depardjea, u petak je preporučenom poštom dostavila pariskom tužilaštvu novu tužbu protiv glumca za dela seksualnog napada, seksualnog uznemiravanja i seksističkih uvreda, prenosi Mond.

Prema njenim rečima, navedena dela datiraju iz 2021. godine i nisu zastarela, a desila su se na snimanju filma ''Les Volets verts'', u režiji Žana Bekera. 

Žena koja je podnela prijavu po imenu Ameli (53) je dizajner produkcije na setu.

Napad prekinuli glumčevi telohranitelji

Ona je u izjavi za portal Mediapar navela da je glumac na snimanju u Parizu 10. septembra 2021. dao brojne grube primedbe, a zatim „brutalno zgrabio“ i „gnječio joj struk, stomak, dok bi se penjao“ do njenih grudi. 

Prijavljeni napad su navodno prekinuli glumčevi telohranitelji.

Istraživački sajt takođe tvrdi da je glumica Anuk Grinber, koja je osudila ponašanje glumca prema ženama u štampi, podnela tužbu za klevetu protiv Beatris  Gajsman, advokata Depardjea. 

Prethodno, u 2023. godini, 13 žena optužilo je glumca za seksualni napad ili uznemiravanje, navodi se u novinarskoj istrazi francuskog Mediapara.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin