Poznati

"Morali su da potisnu negativne emocije": Prinčevi Vilijam i Hari bili nervozni tokom drugog venčanja kralja Čarlsa

Komentari

Autor: Tanjug

08/04/2024

-

16:23

"Morali su da potisnu negativne emocije": Prinčevi Vilijam i Hari bili nervozni tokom drugog venčanja kralja Čarlsa
Princ Vilijam i princ Hari - Copyright Tanjug AP/Kirsty O'Connor/Pool Photo via AP

veličina teksta

Aa Aa

Princ Vilijam i princ Hari bili su nervozni i morali su da potisnu mnogo negativnih emocija dok su gledali kako se njihov otac britanski kralj Čarls Treći ponovo venčava, rekla je danas stručnjak za govor tela Džudi Džejms uoči obeležavanja 19-godišnjice braka Čarlsa i kraljice Kamile u utorak.

Džejms je ukazala da su Vilijam i Hari morali da potisnu mnogo negativnih emocija dok su gledali venčanje svoga oca sa "zakletom suparnicom" svoje majke princeze Dajane radi potrebe za jedinstvom porodice, objavio je danas Dejli miror.

Stručnjak za kraljevsku porodicu Čarls Rej rekao je da je velika želja princeze Dajane bila da njeni sinovi budu "što bliže" i da je veoma tužno što su oni danas toliko udaljeni.

Tanjug AP/Jacob King/Pool via AP

 

Rej smatra da bi Hari mogao da se ponovo zbliži sa svojim 41-godišnjim bratom kada se sledećeg meseca vrati u Veliku Britaniju da bi prisustvovao proslavi 10 godina od osnivanja međunarodne multi-sportske manifestacije za ranjene i bolesne vojnike - Invictus Games. 

Stručnjak Ričard Ficvilijams rekao je da bi to bila prva poseta Velikoj Britaniji Harijeve supruge Megan od 2022. godine i upozorio da će, ukoliko ona dođe, biti mnogo negativnog publiciteta zbog načina na koji se ponašala u protekle četiri godine.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin