Poznati

Kejt Midlton čestitala princu Vilijamu rođendan najneobičnijom fotografijom do sada

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

21/06/2024

-

12:31

Kejt Midlton čestitala princu Vilijamu rođendan najneobičnijom fotografijom do sada
Venčanje Kejt Midlton i princa Vilijama - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Kejt Midlton čestitala je svom mužu, princu Vilijamu 42. rođendan objavivši najneobičniju sliku budućeg kralja Britanije na njihovim zvaničnim društvenim mrežama.

Na fotografiji, koju je sama napravila tokom jednog porodičnog boravka na plaži, uhvaćen je zabavni trenutak sa njihovom decom Džordžom, Šarlot i Luijem.

"Srećan rođendan, tata! Svi te mnogo volimo!, stoji u opisu fotografije. 

Javnost retko ima priliku da vidi ftografije starijeg sina kralja Čarlsa, koji bi trebalo da nasledi britanski presto, u neformalnim prilikama, pa je očekivano prikupila veliki broj pozitivnih komentara.

 

 

Za to vreme, na zvaničnom profilu kraljevske porodice, objavljena je prinčeva fotografija sa ocem iz perioda pre njegovog prvog rođendana.

Princ od Velsa prošao je kroz težak period krajem prošle i početkom ove godine, nakon što je i njegovom ocu i supruzi u razmaku od samo nekoliko nedelja, dijagnostikovan karcinom.

Iako su se porodično pojavili na državnoj proslavi rođendana monarha "Pozdrav bojama", Kejt je na Instagramu objavila da njeno lečenje još traje i da još nije u potpunosti dobro.

Princ Vilijam artur Filip Luis od Velsa rođen je kao drugi u naslednoj liniji, u Bolnici Svete Meri u Pedingtonu 21. juna 1982. Prvi je sin sadašnjeg kralja Čarlsa i njegove prve supruge princeze Dajane.

Prvi put je išao u zvaničnu državnu posetu kada je imao samo devet meseci, čime je prekršena tradicija da se kraljevske bebe ostavljaju kući na staranje dadiljama.

Njegova majka Dajana, koja se razvela od tadašnjeg princa od Velsa 1992, tragično je nastradala u saobraćajnoj nesreći u Parizu 1997, kada je Vilijam imao samo 15 godina.

Iako je tokom odrastanja uspevao da održi dobar imidž, poslednjih godina je njegov mlađi brat Hari na njegov račun javno izneo niz optužbi kako u Netfliksovom dokumentarcu, tako i u memoarima "Rezerva".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin