Poznati

Danijel Krejg otkrio zašto voli da izlazi u gej barove i šta očekuje od glumca koji će ga naslediti u ulozi Bonda

Komentari

Autor: Huffington Post

15/10/2021

-

11:49

Danijel Krejg otkrio zašto voli da izlazi u gej barove i šta očekuje od glumca koji će ga naslediti u ulozi Bonda
Danijel Krejg i Ana de Armas - Copyright Tanjug/AP/Nicola Dove/MGM

veličina teksta

Aa Aa

Zvezda filmova o Džejmsu Bondu Danijel Krejg ispričao je u jednom podkastu kako je uspeo da izbegne kafanske tuče, a da ipak izlazi i dobro se provodi.

"Odlazim u gej barove otkako znam za sebe", rekao je glumac voditelju Brusu Boziju. "Jedan od razloga je taj što ne upadam u tuče u gej barovima tako često... Kao detetu mi se smučila ta agresivnost muškaraca u heterobarovima, jer nisam želeo da me neko prebije. Ali se dešvalo i to vrlo često", prisetio se glumac.

On je dodao da je gej bar odlično mesto za izlazak, piše Huffington Post.

"Svi su opušteni. Ne morate da demonstrirate svoju seksualnost. To je sasvim ok. I to je vrlo bezbedno mesto na kom možete da budete. Upoznavao sam i devojke tamo, jer su odlazile na takva mesta iz istog razloga kao i ja. To je bio glavni motiv", ispričao je Krejg.

Glumac koji trenutno promoviše svoj peti i poslednji film u ulozi britanskog špijuna "Nije vreme za umiranje", u emisiji voditelja i komičara Kevina Harta pričao je o tome šta očekuje od glumca koji će ga naslediti.

Tanjug/AP/Charles Sykes

 

"Rekao bih nekoliko stvari, a jedna od njih je da ne bude bezveze", rekao je Krejg.

"Rekao bih da treba da ugrabite tu ulogu i učinite je svojom. Mislim da je to način da se ide dalje. Ja sam se toj ulozi posvetio koliko sam mogao i pokušao sam da je uzdignem koliko sam mogao. Nadam se da sam je ostavio u dobrom stanju i da će sledeća osoba moći samo da leti dalje", rekao je glumac.

On je decenijama dugu franšizu nazvao "neverovatnom" i rekao da još postoji "mnogo priča koje bi trebalo ispričati".

"Sjajna stvar, kad je reč o filmovima o Bondu je da se uvek menjaju s vremenom. Uvek oslikavaju politiku, stilovem, modu i muziku nekog vremena", smatra Krejg.

Upitan ko bi mogao da se nađe u toj ulozi, odgovara: "To nije moj problem".

"Ko god da je, znajte da će naći nekoga briljantnog i da će biti sjajan. A ja ću biti prvim redovima u bioskopu sa kokicama i pićem, jer ne mogu da iščekam", rekao je Krejg.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin