Poznati

"Bond devojka" Lea Sejdu: Tom Kruz bi pobedio Danijela Krejga u tuči

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

29/09/2021

-

07:44

"Bond devojka" Lea Sejdu: Tom Kruz bi pobedio Danijela Krejga u tuči
Tom Kruz i Danijel Krejg - Copyright profimedia, Tanjug/AP/Charles Sykes

veličina teksta

Aa Aa

Lea Sejdu smatra da Danijel Krejg ne bi imao šanse u tuči protiv Toma Kruza. Glumica koja trenutno promoviše poslednji Krejgov film kao agenta 007, u kom ona igra "Bondovu devojku" Madlen Svon, takođe je glumila i uz Toma Kruza u filmu "Nemoguća misija: Protokol duh".

Ona je u emisiji Grahama Nortona upitana da uporedi iskustva u radu sa dvojicom glumaca, budući da su obojica poznati po tome da sami izvode većinu vratolomija u svojim filmovima.

"Ko bi pobedio u tuči: Danijel Krejg ili Tom Kruz", pitao je Graham Norton, na šta je ona uz smeh odgovorila: "Tom Kruz, naravno".

Sejdu je igrala u tri filma o Džejmsu Bondu, za koje smatra da su sada mnogo kvalitetniji kada je reč o ženskim likovima.

profimedia

 

Ona je rekla da joj se izuzetno dopao rad Fibi Voler Bridž na scenariju i da je veliki obožavalac njenog dela. 

"Nismo imali mnogo vremena s njom. Ona je vrlo vrlo zauzeta, tako da smo je samo povremeno viđali, ali je imala ogroman uticaj na scenario. Ona je jedna od najboljih i mnoge stvari je oslobodila", rekla je Sejdu.

Ona je u svojim ranijim intervjuima izjavljivala da Bonda sada smatra manje "mizoginim" likom.

"Mislim da ovog puta ženski likovi imaju više dubine i da su jači, ali ne jači zato što su veštiji ili moćniji, nego zato što želimo da imamo interesantnije ženske likove - želimo da možemo da se povežemo s njima", rekla je Sejdu.

Krejg je jednom polomio nos Dejvu Batisti

Danijel Krejg se u istoj emisiji setio da je jednom polomio nos kolegi Dejvu Batisti tokom snimanja scene tuče za film "Spektra", zbog čega je odmah pobegao plašeći se njegove osvete.

"Udario sam ga u nos, čuo krckanje i pomislio: 'O Bože, ne!' a onda pobegao. Mislio sam da će me juriti, ali bio je divan", ispričao je Krejg.

Zapravo Batista ga je utešio i rekao mu da je sve u redu, a zatim vratio svoj nos na pravo mesto.

"On je mnogo tvrđi od mene, to mu priznajem", rekao je aktuelni Bond.

Glumac je takođe otkrio da se jednom prilikom povredio tokom snimanja tuče sa istim kolegom. Batista, koji je svojevremeno bio profesionalni rvač, trebalo je da ga baci u jednoj sceni, što je činio "nežno", zbog razlike u njihovoj veličini. Međutim, Krejg mu je jednog dana tražio da bude grublji, zbog čega je ozbiljno povredio koleno. Ostatak filma snimao je sa steznikom na nozi.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin