Poznati

Australijski voditelj o intervjuu sa Adel: Ne očekujem oproštaj, ali dugujem izvinjenje

Komentari

Autor: Guardian

29/11/2021

-

07:03

Australijski voditelj o intervjuu sa Adel: Ne očekujem oproštaj, ali dugujem izvinjenje
profimedia, AP/Richard Shotwell - Copyright profimedia, AP/Richard Shotwell

veličina teksta

Aa Aa

Australijski voditelj Met Doran objavio je dugačko izvinjenje pevačici Adel, nakon što je, kako kaže, napravio "užasnu grešku" pre njihovog razgovora.

Doran je dospeo u žižu javnosti ove nedelje, nakon što nije poslušao najnoviji Adelin album "30", a njena muzička kuća Sony odbila zbog toga da objavi njihov milion dolara vredan razgovor.

On je u programu uživo na svom matičnom Kanalu Sedam izjavio da je većinu ismevanja na internetu koje je trpeo poslednjih dana - "zaslužio".

Doran je odleteo u London da uradi ekskluzivni intervju sa Adel u susret objavljivanju njenog četvrtog albuma, što je opisao kao "neopisivu privilegiju", prenosi Guardian.

"Napravio sam užasnu grešku pretpostavivši da nećemo dobiti privilegiju da pre svih slušamo ovaj album, jer je naš intervju održan pre nego što je objavljen, a smatran je jednom od najvrednijih tajni industrije", rekao je Doran.

"Dan nakon što smo sleteli u London, stigao mi je mejl od Sonija, u kom se nije pominjala Adel, ali jeste bio link ka njenom albumu. Živa istina je da mi je on promakao. To je daleko najvažniji mejl koji sam u životu propustio", ispričao je voditelj.

Doran je pojasnio da za razliku od pisanja većine medija, Adel nije odjurila s intervjua i da su barem polovinu vremena pričali o novoj muzici.

"Ali sve to nije važno, jer sam propustivši link ka albumu, kako god to pokušavao da opravdam, uvredio Adel. Njoj poručujem: nisam namerno iskazao nepoštovanje prema tebi time što nisam poslušao tvoj rad. Mnogo mi je žao. Takođe se izvinjavam njenim australijskim fanovima, našim gledaocima, koji su zbog moje greške uskraćeni za ovaj intervju i uvid u njen karakter", rekao je voditelj.

Svoje javno izvinjenje zaključio je stihom iz Adeline pesme "Hold On" koji glasi: "nekad je oproštaj najlakši kad je tajan".

"Ne očekujem takav oproštaj, ali dugujem ti izvinjenje", rekao je on.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin