Poznati

Voditelj prešao 15.000 kilometara da razgovara sa Adel, pa ostao bez milion dolara vrednog intervjua

Komentari

Autor: The Australian

22/11/2021

-

15:27

Voditelj prešao 15.000 kilometara da razgovara sa Adel, pa ostao bez milion dolara vrednog intervjua
profimedia, AP/Richard Shotwell - Copyright profimedia, AP/Richard Shotwell

veličina teksta

Aa Aa

Slučajni previd važnog imejla skupo je koštao jednog australijskog voditelja, koji je trebalo da intervjuiše muzičku zvezdu Adel. 

Met Doran, voditelj australijskog Kanala 7 trebalo je da intervjuiše Adel, nakon što je njegova firma otkupila prava da u svom jutarnjem programu emituje taj razgovor, zajedno sa snimcima Adelinog intervjua sa Oprom Vinfri i koncerta "One Night Only". Taj paket koštao je Kanal 7 čak milion australijskih dolara, ali na kraju nije emitovan.

Naime, voditelj je 4. novembra sa snimateljskom ekipom prešao 15.000 kilometara do Londona, a kada ga je tokom intervjua pevačica pitala kako mu se dopadaju njene nove pesme, morao je da prizna da je čuo samo jednu od njih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Doran (@mattdoran22)

 

Iako su mediji ranijih dana pisali da je Adel posle tog njegovog priznanja demonstrativno napustila studio, a da je Dornan suspendovan zbog skupe greške, voditelj sada demantuje takva pisanja i kaže da je iza svega slučajan propust.

Šta se zapravo desilo?

Nekoliko dana pre nego što će Doran avionom otputovati u London kako bi snimio ekskluzivni intervju sa Adel, na njegov mejl je od stigao je link sa novim pesmama pevačice, ali ga je on "nekako propustio". 

"To je najvažniji mejl koji sam ikad propustio", rekao je voditelj za list The Australian.

"Kad smo seli da uradimo intervju, bio sam potpuno nesvestan da sam dobio primerak njenog neobjavljenog albuma. Kasnije sam ga našao, jer mi je poslat kao link u elektronskoj čestitki, što mi je nekako promaklo. Bio je to previd, a ne namerna arogancija", dodao je on.

Tanjug/AP/Columbia Records

 

Doran je ispričao da je Adel rekao da je čuo njen singl "Easy On Me", ali ne i ostale pesme, ali da ona uopšte nije burno reagovala na to, kao što su pojedini mediji pisali.

"Ono što je trebalo da bude intervju od 20 minuta, produženo je na 29 minuta. Većina našeg razgovora bavila se albumom", ispričao je voditelj.

Iako je intervju snimljen, muzička kuća Sony koja stoji iza Adelinog albuma navodno je ukinula prava Kanalu 7 da emituje bilo koji deo tog razgovora.

Takođe, Doran je demantovao da je suspendovan nakon tog intervjua, a kasnije je u jutarnjem programu izjavio i da je vatreni obožavalac Adel.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin