Aktuelno iz kulture

Adel objavila novu pesmu "Easy on Me" i za nekoliko sati prikupila milione pregleda

Komentari

Autor: Just Jared

15/10/2021

-

10:37

Adel objavila novu pesmu "Easy on Me" i za nekoliko sati prikupila milione pregleda
Adel - Copyright Printscreen

veličina teksta

Aa Aa

Adel je na Jutjubu objavila novi singl "Easy on Me", koji je za samo nekoliko sati privukao preko petnaest miliona pregleda.

Ovom pesmom kantautorka najavljuje svoj predstojeći album "30", koji bi trebalo da ugleda svetlo dana 19. novembra.

Pesmu "Easy on Me" pisala je sa Gregom Kurstinom, a spot je režirao Havijer Dolan, koji je takođe bio u rediteljskoj stolici za spot pesme "Hello".

"Iskreno sam se nadao da će se ovo dogoditi", napisao je Dolan u zvaničnom saopštenju, prenosi Just Jared. "Za mene nema ničeg snažnijeg od toga da se umetnici povežu posle mnogo godina razdvojenosti. Ja sam se promenio. Adel se promenila. Ovo je prilika da proslavimo koliko smo oboje evoluirali i da ostanemo verni našim najdražim temama. Sve je isto, ali drugačije", napisao je reditelj.

Adel je u dugoj objavi na Instagramu ove nedelje opisala kako je album koji će uskoro stvarala pune tri godine.

"Dok sam ga pisala, bio je moj prijatelj koji bi svratio na flašu vina i brzu hranu da me oraspoloži. Moj mudri prijatelj, koji bi mi uvek dao najbolji savet. Takođe, naj koji je divlji i kaže: 'Vraća ti se Saturn, lutko, je*i ga, jednom se živi". Prijatelj koji bi probdeo celu noć, samo da mi drži ruku, dok neutešno plačem, a ne znam zašto. Prijatelj koji bi me podigao i odveo negde, gde sam rekla da ne želim da idem, ali bi on samo želeo da me izvede iz kuće, da dobijem malo vitamina D", napisala je pevačica.

Od njenog studijskog albuma "25" koji je objavila 2015. Adel se udala, a potom i razvela od muža Sajmona Koncekog. U svom saopštenju, album naziva "prijateljem" koji joj je pomogao da prođe kroz "najturbulentniji period u životu". 

Inače, njeni raniji albumi su takođe imali brojeve kao nazive, koji su se odnosili na njene godine. Debi album "19" objavila je 2008, zatim "21" 2011, a potom "25" 2015. 

Preporuka za vas

Kristina Agilera ponovo priprema latino album: Muzika me iznova inspiriše

Komentari (0)

Kultura