Poznati

Kajli Minog napušta Britaniju: Povratak u rodnu Australiju nakon 30 godina

Komentari

Autor: BBC

07/10/2021

-

15:30

Kajli Minog napušta Britaniju: Povratak u rodnu Australiju nakon 30 godina
AP/Vianney Le Caer - Copyright AP/Vianney Le Caer

veličina teksta

Aa Aa

Popularna pevačica Kajli Minog je za radio BBC potvrdila da se nakon 30 godina, koje je provela u Velikoj Britaniji, vraća u rodnu Australiju.

Kajli je izjavila da ne može da veruje kakvu je reakciju u javnosti izazvala ta vest, a istakla je i to da će rado posećivati Britaniju.

"Zovu me prijatelji, čak me je prijatelj iz lokalnog restorana pozvao sa pitanjem kako to mislim da odlazim", kazala je muzička zvezda i ponovila da ne oseća da odlazi, jer je u Britaniji provela tri decenije, te i ubuduće namerava da dolazi.

Ne misli da će se mnogo toga promeniti u njenom životu, a nakon godine koju je uglavnom provela sa porodicom u Australiji, oseća potrebu da bude tamo.

"Ne brinite, neću postati stranac", poručila je Kajli.

Kajli se početkom devedesetih preselila u London nakon što je njena muzička karijera krenula uzlaznom putanjom. Kako su ranije mediji prenosili, pevačica je već neko vreme razmišljala da se vrati u rodnu zemlju kako bi bila bliže roditeljima, sestri i bratu.

U razgovoru za radio BBC, Kajli je izjavila i da sanja o turneji i izlasku na scenu, uživo pred publikom, ali je zamolila fanove da budu strpljivi još malo.

Pevačica je nedavno predstavila novi singl "A Second To Midnight", koji je snimila u saradnji sa britanskom zvezdom, Olijem Aleksandrom iz " Years & Years".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin