Poznati

Od Mensona se ograđuje i "Gremi": Povukli nominaciju za kontroverznog muzičara

Komentari

Autor: Hollywood Reporter

04/12/2021

-

12:52

Od Mensona se ograđuje i "Gremi": Povukli nominaciju za kontroverznog muzičara
Od Mensona se ograđuje i "Gremi": Povukli nominaciju za kontroverznog muzičara - Copyright EPA/ MARIO RUIZ

veličina teksta

Aa Aa

Kontroverzni muzičar Merilin Menson izgubio je nominaciju u kategoriji za najbolju rep pesmu za 64. dodelu "Gremi" nagrada, piše HollivoodReporter.

Menson, čije je pravo ime Brajan Hju Vorner, "uklonjen" je sa liste nominovanih za pesmu "Jail" repera Kanjea Vesta (koji je nedavno zvanično promenio ime u Ye), objavljeno je na zvaničnom sajtu Muzičke akademije.

Razlog za skidanje sa liste nominovanih nije naveden, ali je neimenovani izvor tog uglednog američkog lista rekao da je odluka o nominaciji promenjena jer se ispostavilo da Menson nije autor pesme "Jail".

Menson je bio nominovan u katergoriji najbolje rep pesme koja se našla na albumu "Donda", zajedno sa reperom Ye i Džej Zijem, i koji su dalje u trci za nagrade. Ovaj dugo najavljivani album nominovan je u kategoriji albuma godine.

Ekscentrični roker je odnedavno u žiži javnosti zbog brojnih optužbi za seksualno zlostavljanje, ali navodno to nije povezano sa povlačenjem njegove nominacije.

Menson se suočava, između ostalog, sa tužbom za silovanje i seksualno zlostavljanje, koju je protiv njega podnela neimenovana žena, tvrdeći da ju je Menson više puta napastvovao dok su bili u vezi 2011.

Glumica Evan Rejčel Vud, koja je s njim bila u vezi, optužila ga je za seksualno i fizičko zlostavljanje, a njegova bivša asistentkinja Ešli Voters, za navodno seksualno iskorištavanje, manipulaciju i psihološko zlostavljanje. I glumica Esme Bjanko, poznata po ulozi Rouz u seriji "Igra prestola", u aprilu je tužila svog bivšeg partnera Mensona za seksualno zlostavljanje, napad, prebijanje i trgovinu ljudima.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin