Poznati

Merilin Menson pristao da se preda policiji: Preti mu godinu dana zatvora i novčana kazna

Komentari

Autor: Los Angeles Times

27/06/2021

-

10:10

Merilin Menson pristao da se preda policiji: Preti mu godinu dana zatvora i novčana kazna
Merilin Menson - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Merilin Menson pristao je da se preda policiji Los Anđelesa koja je još 2019. izdala nalog za hapšenje muzičara, zbog napada na snimatelja na koncertu u Nju Hempširu, piše Los Anđeles Tajms.

Nalog koji je policija objavila 25. maja, tereti Mensona za napad koji se navodno dogodio 18. avgusta 2019. u Benk Nju Hempšir Paviljonu, amfiteatru u kom je muzičar nastupao i ističe da "nije seksualne prirode".

Snimatelj je navodni napad prijavio dan posle koncerta, ali je bilo potrebno nekoliko meseci da se istraga privede kraju.

U saopštenju, šef stanice Gilford Entoni Bin Burpi rekao je da Mensonu preti maksimalna kazna zatvora u trajanju od godinu dana i novčana kazna od oko 2.000 dolara, ukoliko se ispostavi da je kriv.

Svojevremeno je Mensonov advokat tvrdnje snimatelja nazvao "sumanutim", iako su u međuvremenu protiv pevača iznete i mnogo ozbiljnije optužbe.

U maju ga je njegova bivša asistentkinja Ešli Volters tužila ga za navodno seksualno zlostavljanje, navodeći da je Menson bio "zastrašujući i nasilan šef, koji je prijateljima govorio da mogu da dodiruju i ljube i terao je da radi i po 48 sati bez pauze".

Takođe, u februaru je izdavačka kuća Loma Vista Rekordings odustala od saradnje s njim, nakon tvrdnji njegove bivše devojke, glumice Evan Rejčel Vud, da ju je muzičar "užasno zlostavljao".

Menson i njegov menadžment odbacili su ove optužbe, rekavši u saopštenju da su "grozno krivljenje stvarnosti".

Priredila: S. R.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin