Poznati

Preminuo reper koji je izboden iza bine u Los Anđelesu

Komentari

Autor: Variety

19/12/2021

-

18:15

Preminuo reper koji je izboden iza bine u Los Anđelesu
Preminuo reper koji je izboden iza bine u Los Anđelesu - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Reper Drejkeo Ruler (Drakeo the Ruler) podlegao je povredama, nakon što je izboden iza bine uoči nastupa na festivalu "Bilo jednom u Los Anđelesu" (Once Upon a Time in L. A.), potvrđeno je za Variety.

Prema pisanju ovog američkog lista, Drejkeo (pravo ime Darel Koldvel) je izboden u subotu veče oko 21 sat po lokalnom vremenu, a potom je u kritičnom stanju prebačen u lokalnu bolnicu.

Superzvezda Drejk, koji se ranije ove godine pojavio na Drejkeovom singlu, među prvima je na društvenim mrežama objavio izraze saučešća rečima: "Oh ne, čoveče, ovo s**** nije u redu... Svojom energijom uvek si podizao i moj duh."

Festival je trebalo da bude održan na stadionu "Benk of Kalifornija" u Los Anđelesu, a kao hedlajneri trebalo je da nastupe Snup Dog, Ajs Kjub, Gejm, Fifti sent, Vaj-Dži... Međutim, do nastapa ovih zvezda nije došlo jer su organizatori, ubrzo pošto je stigla vest da je teško povređen čovek u bekstejdžu, otkazali ceo muzički događaj.

Ispostavilo se da je u pitanju jedan od izvođača, Drejkeo Ruler, koji je 2016. oslobođen optužbi za teško ubistvo i pokušaj ubistva. Nakon ponovljenog suđenja, slučaj je završen sporazumom o priznanju krivice i Koldvel je pušten na slobodu u novembru 2020.

Američki mediji prenose da policija Los Anđelesa nije identifikovala napadača na Drejkea, ali je "LA tajms" ranije u izveštaju naveo da je njega napala grupa ljudi. Kako piše BBC, reper je navodno izboden tokom svađe iza bine, do koje je došlo u vreme kada je trebalo da nastupi.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin