Poznati

Meril Strip: Zbog lokdauna sam privremeno zaboravila kako da glumim

Komentari

Autor: Entertainment Weekly

22/12/2021

-

07:32

Meril Strip: Zbog lokdauna sam privremeno zaboravila kako da glumim
Meril Strip - Copyright Tanjug/AP/Niko Tavernise/Netflix

veličina teksta

Aa Aa

Meril Strip, trostruka dobitnica Oskara, najvećeg priznanja u svetu filma, o čijim talentima se uvek govori u superlativima, tvrdi da je "privremeno zaboravila kako da glumi", dok je trajao lokdaun tokom prve pandemijske godine.

Glumica koja trenutno promoviše svoj novi film "Don't Look Up" u kom igra sa Dženifer Lorens, Leonardom Dikaprijem i Džonom Hilom, dotakla se vrlo teškog perioda 2020. godine.

"Teško mi je to palo. Nisam se osećala zabavno tokom lokdauna. Dolazila sam da snimam svoje scene, nakon što po tri nedelje nisam ni s kim progovorila. Ušla bih na stadion u Vorčesteru, stavila periku, nokte i obukla odelo i držala govor svim tim ljudima", ispričala je glumca za Entertainment Weekly.

profimedia

 

"Potpuno sam se izgubila, nisam znala kako da glumim, zaboravila sam gde sam pošla. Biti u takvoj izolaciji na neki način rasformira vašu ljudskost. Ali hvala Bogu na Džoni (Hilu), jer nas je sve zasmejavao", ispričala je glumica.

U međuvremenu je uspela da povrati svoju glumačku energiju i barem prema Hilu, koji u filmu "Don't Look Up" igra njenog sina, i sama zasmejava ostatak ekipe.

"Mnogo sam se zabavljao. Jednom smo bili u Ovalnom kabinetu i bio sam okružen ljudima ili koje odlično poznajem ili koje duboko poštujem. Pomislio sam, o Bože, mi možemo da se šalimo. Meril je bila izuzetna, ne samo zbog njenog statusa u umetnosti, nego koliko zabave i humora je pronašla u ovom liku", rekao je glumac.

"Don't Look Up" trenutno se prikazuje u bioskopima, a na Netfliksu će biti dostupan od 24. decembra.

Reč je o crnoj komediji koja govori o dvoje naučnika u misiji da svet upozore na asteroid koji će u skorijoj budućnosti uništiti zemlju. Strip igra predsednicu Sjedinjenih Američkih Država, koja vrlo ležerno doživljava njihova upozorenja.

Ona je krajem prošle godine u emisiji Stivena Kolbera ispričala da je bilo "sablasno" snimati taj film za vreme pandemije. Ona ga je opisala kao "film o svetskoj katastrofi, ali na neki način smešnoj. Cela stvar je tako sablasna, čudna i zabrinjavajuća", rekla je Strip.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin