Poznati

Marta Stjuart otkrila zašto je raskinula sa Entonijem Hopkinsom: Zamišljala sam kako jede ljude

Komentari

Autor: People

25/01/2022

-

16:17

Marta Stjuart otkrila zašto je raskinula sa Entonijem Hopkinsom: Zamišljala sam kako jede ljude
Marta Stjuart otkrila zašto je raskinula sa Entonijem Hopkinsom: Zamišljala sam kako jede ljude - Copyright AP/Evan Agostini, Richard Shotwell

veličina teksta

Aa Aa

Zvezda programa "Martha Knows Best", čuvena kuvarica i TV lice, Marta Stjuart (80) u prošlosti je bila u vezi sa britanskim glumcem Entonijem Hopkinsom (84), ali je raskinula s njim i to zbog jedne od njegovih najznačajnijih filmskih uloga, piše People.

Stjuart je gostovala u emisiji voditeljke i komičarke Elen Dedženeris i tom prilikom učestvovala u igri "Dve istine i laž", kada je i otkrila razlog zbog kog je napustila čuvenog glumca.

"Zabavljala sam se sa ser Entonijem Hopkinsom, ali sam raskinula s njim jer nisam mogla da prestanem da mislim o njemu kao o Hanibalu Lekteru", rekla je Marta, uveravajući Dedženeris da govori zaista istinu.

"Imala sam veliku kuću u Mejnu, posed od stotina jutara šume, ali nisam mogla da zamislim da tamo odvedem Hopkinsa, jer sve o čemu sam razmišljala bilo je kako je u filmu jeo ljudsko meso", dodala je ova poslovna žena.

Hopkins je u filmu "Kad jaganjci utihnu" iz 1991. odigrao prvi put lik Hanibala Lektora, i za tu ulogu osvojio nagradu "Oskar" za najbolju mušku glavnu ulogu.

Zvezda šou programa "Martha Knows Best" nije otkrila u kom periodu je bila u vezi s Hopkinsom, ali je o njihovoj ljubavi kratko govorla i 2006. tokom intervjua sa Hauardom Sternom, kada je izjavila da ga je volela, ali da je bio "strašan". I tada je pomenula kako nije mogla zamisliti da odvede glumca na imanje okruženo šumom.

"Želiš li da ti neto pojede mozak dok sediš u svojoj predivnoj dnevnoj sobi u Mejnu? Verovatno bih imala jako lep odnos s Entonijem Hopkinsom, ali nisam mogla preći preko toga sa Lektorom", kazala je Stjuart u razgovoru sa Sternom.

Krajem prošle godine, Marta je priznala da je sada ponovo zaljubljena, ali je odbila da otkrije ime partnera.

"U vezi sam, ali neću vam reći s kim", prokomentarisala je kratko Marta u jednom razgovoru krajem prošle godine i tada se osvrnula na još jednog muškarca s kojim su je ranije povezivali.

U pitanju je voditelj Lari King, ali prema rečima Stjuart to nije bila nikakva ljubavna veza.

"Otišli smo na večeru u italijanski restoran Elio’s u Njujorku kao prijatelji. Mislila sam da samo pričamo o novinarstvu, a onda je on postao malo zaljubljen", prisetila se Marta dodajući da King nije bio njen tip muškarca, ali da jeste bio jedan od najljubaznijih voditelja s kojim je razgovarala.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin