Poznati

Dru Barimor: Kajem se što sam ikad sarađivala sa Vudijem Alenom

Komentari

Autor: Variety

21/05/2021

-

20:40

Dru Barimor: Kajem se što sam ikad sarađivala sa Vudijem Alenom
Dru Barimor: Kajem se što sam ikad sarađivala sa Vudijem Alenom - Copyright EPA/JEREMY PIPER

veličina teksta

Aa Aa

Glumica Dru Barimor je u svojoj nedavno emitovanoj emisiji na Jutjubu "The Drew Barrymore Show" izjavila da se kaje što je ikad sarađivala sa rediteljem Vudijem Alanom.

Barimor, koja je poslednjih meseci u svom šou ugostila mnoge slavne ličnosti, ovog puta u goste je pozvala Alenovu usvojenu ćerku Dilan Farou koja je čuveno reditelja optužila za seksualno zlostavljanje. U razgovoru sa Farou, glumica se prisetila svoje saradnje sa njim.

"Tada nije bilo većeg dostignuća u karijeri od snimanja sa Vudijem Alenom. A onda sam dobila decu i shvatila da sam bila izmanipulisana da ne razmišljam izvan onoga što mi se kaže", rekla je Barimor.

"Vidim šta se sada dešava u industriji i to je zato što si ti donela hrabru odluku. Hvala ti na tome", rekla je ona svojoj gošći, koja je optužila Alena da ju je seksualno zlostavljao kada je imala samo sedam godina i to u kući njene majke Mije Farou.

Reditelj je i tema nove HBO dokumentarne serije "Alen v. Farrow" koja ispituje događaje koji su prethodili tome da Dilan Farou optuži oca za seksualno zlostavljanje.

Njene tvrdnje je ispitivala i Državna policija u Konektikatu, ali nakon što nisu pronađeni "validni dokazi", Alen je nastavio da snima film za filmom i dobija nagrade i priznanja u Holivudu.

Vudi Alen i Mia Ferou rastali su se 1992. godine, nakon što je glumica otkrila da je on vara sa njihovom 35 godina mlađom usvojenom ćerkom Sun-Ji Previn.

Alen i Previn venčali su se 1997. godine i još su zajedno.

Karijera reditelja pretrpela je ozbiljnu štetu poslednjih godina zbog optužbe za seksualno zlostavljanje, a jedna izdavačka kuća odustala je od objavljivanja njegove autobiografije.

Barimor koja je 1996. igrala uz Alena, Džuliju Roberts, Alana Aldu i Edvarda Nortona u filmu "Svi kažu volim te" sada se pridružila mnogim glumcima koji su javno rekli da ne žele da sarađuju sa rediteljem, među kojima su Kejt Vinslet, Selena Gomez, Timoti Šalame, Kejt Blančet, Kolin Firt, Rebeka Hol i Rejčel Brosnan.

Vudi Alan sve optužbe odbacuje, a glumce koji su se okrenuli protiv njega, naziva "zanesenim".

"Oni su dobronamerni, ali budalasti. Oni sude nedužnoj osobi i podržavaju ovu laž", rekao je on nedavno za televiziju CBS.

Komentari (0)

Magazin