Poznati

Sedam poznatih parova koji su nekad bili u vezi

Komentari

Autor: Staša Rosić

30/07/2021

-

14:26

Sedam poznatih parova koji su nekad bili u vezi
Džastin Timberlejki i Kameron Dijaz - Copyright AP/Peter Kramer

veličina teksta

Aa Aa

Nakon što je Dženifer Lopez na društvenim mrežama potvrdila pomirenje sa bivšim Benom Aflekom i to punih 20 godina nakon što su raskinuli, svet kao da se na kratko vratio u period s početka 21. veka. U to vreme, scenom su pored pomenutog para i širom sveta znanog kao "Benifer", dominirali i Rajan Gosling i Sandra Bulok, Džastin Timberlejk i Kameron Dijaz, Alanis Moriset i Rajan Rejnolds i mnogi drugi slavni parovi, za koje su mnogi zaboravili da su ikada bili zajedno.

Ovo su neki od njih...

Penelope Kruz i Tom Kruz

Pored toga što se njihova prezimena transkribuju isto, "Cruz" i "Cruise" našli su mnogo zajedničkih interesovanja tokom snimanja filma "Nebo boje vanile". Međutim, u vezu su uplovili tek nekoliko meseci kasnije i proveli zajedno tri godine.

Iako se šuškalo da je za njihov razlaz "kriva" sajentologija, kojoj je Tom Kruz vrlo posvećen, Penelope Kruz je demantovala takve tvrdnje 2006. u intervjuu za Gardijan.

profimedia

 

"Osećala bih se loše kada ne bih rekla da sam zahvalna sajentologiji zbog onoga što sam naučila o njoj", rekla je glumica i izjavila da je sa kolegom i bivšim ljubavnikom i dalje u dobrom odnosima.

"Tom je jako dobar čovek i bliska sam sa celom njegovom porodicom, sa decom. Volim njegovu decu i njihovu mamu i celu njegovu porodicu", rekla je ona.

Zanimljivo je da je među Tomovim bivšim ljubavima, doduše na samim počecima njegove glumačke karijere, bila i 16 godina od njega starija Šer. Pevačica i glumica je to potvrdila u emisiji Endija Koena, kada je priznala i da je bila "luda za njim". 

Mila Kunis i Makoli Kalkin 

Pre Eštona Kučera, Mila Kunis bila je sa zvezdom filmova "Sam u kući" Makolijem Kalkinom i to od 2002. do 2011. godine.

Par se upoznao kada je Kunis imala 18, a Kalkin 21 godinu i svoju vezu su uglavnom držali podalje od očiju javnosti.

"Odrasli smo zajedno. Kad pronađete svoj oslonac u životu, to je sve što vam je potrebno", rekla je u to vreme glumica za magazin Vumens helt.

Međutim, njihova veza uglavnom se odvijala na daljinu, budući da je Kalkin živeo u Njujorku, a Kunis u Los Anđelesu.

Par je raskinuo 2011. godine, a Mila je u emisiji Daksa Šeparda kasnije rekla da se užasno ponela tokom raskida, ne precizirajući šta je tačno uradila. Prema pisanju Kosmopolitena, ona i Kalkin više nisu prijatelji.

Alanis Moriset i Rajan Rejnolds

Alanis je već bila velika zvezda kada je počela da se viđa sa "mladom nadom" Rajanom Rejnoldsom. Par se navodno upoznao na rođendanskoj zabavi Dru Barimor 2002. godine i bili su zajedno redovni gosti na crvenom tepihu. Dve godine kasnije objavili su da su se verili, ali su tri godine kasnije raskinuli. 

AP/LOUIS LANZANO

 

Iako Rejnolds nikada nije komentarisao njihov raskid, Alanis je za Vumens helt rekla da joj je žao što je odugovlačila s raskidom.

"Bila sam zavisnik od ljubavi i rekla sam: 'Ja ovo više ne mogu, moje telo ovo više ne može da izdrži. Za nekoga ko je zavisnik od ljubavi, raskidi su razorna iskustva. Kad sam se konačno predala, dotakla sam dno koje sam pokušavala da izbegnem celog života. To je za mene bio ogroman, ključni trenutak u životu. Sve se srušilo i to je istovremeno bilo i neverovatno i zastrašujuće vreme", rekla je Alanis.

Ona je trenutno u braku sa reperom Soulajom, dok je Rejnolds sa koleginicom Blejk Lavli. Posle Alanis, neko vreme bio je i sa Skarlet Johanson. 

Kameron Dijaz i Džastin Timberlejk

Neobična romansa između glumice i tadašnjeg pevača grupe NSYNC započeta je 2003. na dodeli nagrada Nikelodiona. Tog leta, Kameron ga je pratila na njegovoj turneji sa Kristinom Agilerom, a zajedno su proveli i naredne tri godine.

Par je objavio da se rastaje 2007. godine, a šuškalo se da je za to kriva Skarlet Johanson, koja se pojavila u Timberlejkovom spotu za pesmu "What Goes Around … Comes Around". 

Glumica je to oštro demantovala za magazin Seventin.

"Živimo u svetu u kom će vas uvek povezati s nekim. Jedne nedelje s jednom osobom, druge nedelje s drugom. Ili smo ja ili Džesika Bil", rekla je Skarlet tada.

Zanimljivo je to da se Timberlejk na kraju oženio upravo Džesikom Bil, s kojom je i dalje u braku.

Rajan Gosling i Sandra Bulok

Rajan Gosling i Sandra Bulok upoznali su se 2002. snimajući zajedno film "Murder by Numbers" i tada započeli romansu koja je trajala gotovo dve godine. Iako ni jedno ni drugo u to vreme nisu komentarisali medijske spekulacije o njihovoj vezi, osam godina kasnije Gosling je potvrdio da su zapravo bili zajedno i da je Bulok bila "jedna od najboljih devojaka koje je ikada imao". 

profimedia/AFP PHOTO FRANCOIS GUILLOT

 

Glumac je u intervjuu za CTV Njuz ispričao da su raskinuli zbog pritiska slave. 

Gosling je sada oženjen glumicom Evom Mendes, a dugo je bio u vezi i sa koleginicom Rejčel Adams. Sandra Bulok je pre Goslinga, bila u vezi sa Metjuom Mekonahijem s kojim je ostala u odličnim odnosima, a trenutno je sa dugogodišnjim partnerom Brajanom Rendalom. 

Leonardo Dikaprio i Žizel Bindšen

Leonardo Dikaprio i Žizel Bindšen bili su zajedno punih pet godina, ali je na kraju njihova veza "pukla" zbog nepomirljivih razlika.

Naime, Bindšen je ispričala za Porter magazin da je u to vreme postala depresivna i da je često imala napade panike. Doktor joj je propisao antidepresiv, ali ona nije želela da ga uzima. Umesto toga, odabrala je da promeni način života, izbaci alkohol, cigarete, šećer i kofein, kao i da opuštenije pristupa poslu.

profimedia

 

"Kada sam prestala da se otupljujem pušenjem, opijanjem i preteranim radom, postala sam svesna stvari na koje sam pre toga žmurila. Da li sam bila usamljena u pokušajima da se ozbiljno pozabavim svojom dušom, dok je on (Dikaprio) ostajao isti? Odgovor je, nažalost, bio potvrdan", rekla je Bindšen za USA Tudej.

Par je raskinuo 2005. a godinu dana kasnije, Bindšen je našla sreću u profesionalnom igraču američkog fudbala Tomu Brejdiju. 

Hoakin Finiks i Liv Tajler

Liv Tajler i Hoakin Finiks ušli su u vezu kada su imali samo 18 godina i upoznali su se na snimanju filma "Inventing the Abbotts". Svoju ljubav su drugo krili, ali su na posletku javno priznali da su zajedno.

"Zaljubila sam se u Hoakina iste sekunde kad sam ga ugledala. Desilo se momentalno", rekla je svojevremeno Tajler za Morning kol.

profimedia

 

Međutim, nakon tri godine, shvatili su da njihova veza ne ide nikuda.

"Verujem da ljudi u život uđu s razlogom. I znam da kada smo se Liv i ja sreli, to je bilo s razlogom - ona je trebala meni i ja njoj. Ali u jednom trenutku, prestali smo da evoluiramo zajedno, prestali da napredujemo i doneli smo zrelu odluku da se raziđemo", rekao je Hoakin za Kosmopolite.

Međutim, njih dvoje su i dan danas prijatelji, a Liv je 2015. podržala njegovu humanitarnu organizaciju "The Lunchbox Fund", koja obezbeđuje obroke ugroženoj deci u Južnoafričkoj Republici.

Komentari (0)

Magazin