Poznati

Amber Herd o Depu: Uvek sam gajila ljubav prema Džoniju, boli me da proživljavam detalje iz našeg života pred svetom

Komentari

Autor: Variety

10/04/2022

-

11:10

Amber Herd o Depu: Uvek sam gajila ljubav prema Džoniju, boli me da proživljavam detalje iz našeg života pred svetom
Džoni Dep i Amber Herd - Copyright AP/Joel Ryan

veličina teksta

Aa Aa

Amber Herd oglasila se na svom Instagramu na temu tužbe za povredu ugleda bivšeg muža Džonija Depa, zbog koje će se 11. aprila s njim ponovo sresti na sudu u Ferfaksu (Virdžinija). 

Dep je 2019. pokrenuo tužbu tvrdeći da ga je bivša žena oklevetala u svom otvorenom pismu za Washington Post 2018. u kom je sebe opisala kao "javnu ličnost koja predstavlja nasilje u porodici" .

Dep, koji je nakon burnog razvoda od Herd i njenih tvrdnji da ju je pretukao, ostao bez niza filmskih uloga, traži odštetu u iznosu od 50 miliona dolara.

Međutim, ona je pokrenula kontratužbu, tvrdeći da je Dep navodno orkestirao "kampanju blaćenja" protiv nje i zatražila čak 100 miliona dolara odštete, kao i imunitet od tvrdnji bivšeg muža.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

 

U susret suđenju Herd je na svom Instagramu objavila: "Narednih nekoliko nedelja neću biti na internetu. Kao što možda znate, biću u Virdžiniji, gde ću se suočiti sa svojim bivšim mužem Džonijem Depom na sudu. Džoni me tuži zbog otvorenog pisma koje sam napisala za Washington Post u kom sam se prisetila svojih iskustava sa nasiljem i zlostavljanjem u porodici. Nikada ga nisam imenovala, nego sam pisala o ceni koju žene plaćaju za to što govore protiv moćnih muškaraca. Nastavljam da plaćam tu cenu, ali nadam se da ću, da kada se ovaj slučaj zaključi, moći da nastavim dalje, a da će to moći i Džoni. 

Uvek sam gajila ljubav prema Džoniju i boli me da proživljavam detalje našeg zajedničkog života pred svetom. U ovom trenutku prepoznajem trajnu podršku koju sam srećom dobijala svih ovih godina, a predstojeće nedelje oslanjaću se na nju više nego ikada", napisala je glumica.

Dep je u novembru 2020. izgubio tužbu protiv britanskog tabloida The Sun, koji je 2018. objavio tekst u kom je jasno označen kao nasilnik koji je pretukao svoju ženu.

Njegova žalba na presudu je takođe odbijena prošle godine.

U međuvremenu, njega je u filmu "Fantastične zveri", gde je igrao čarobnjaka Grindelvalda zamenio Mads Mikelsen, a reditelj filma "Minamata" u kom je tumačio glavnu ulogu, tvrdio je da su zbog tužbe sa Herd distributeri bojkotovali njegovo prikazivanje u Sjedinjenim Američkim Državama.

Preporuka za vas

Džoni Dep i Alek Boldvin se zalažu za prava muškaraca: "Ako ste u tamnici porodičnog sudskog sistema, ovo je knjiga za vas"

Komentari (0)

Magazin