Poznati

Džoni Dep nastavio svedočenje protiv bivše žene: Radio sam sve što mogu da joj nabacim osmeh na lice

Komentari

Autor: CNN

20/04/2022

-

19:40

Džoni Dep nastavio svedočenje protiv bivše žene: Radio sam sve što mogu da joj nabacim osmeh na lice
Džoni Dep - Copyright Tanjug AP/Evelyn Hockstein/Pool via AP

veličina teksta

Aa Aa

Džoni Dep nastavio je danas svoje svedočenje na sudu protiv bivše supruge Amber Herd koju je tužio za klevetu.

Glumac je govorio o promenljivom odnosu koji je imao sa Herd za vreme njihovog braka, rekavši da ga je često nazivala pogrdnim imenima i vređala ga, što bi kasnije eskaliralo u svađu.

"Nije mi bilo dozvoljeno da budem u pravu, da imam glas", rekao je Dep.

On se ponovo dotakao zlostavljanja koje je trpeo u detinjstvu od svoje majke i uporedio dinamiku odnosa sa bivšom suprugom sa odnosima koje je imao sa majkom.

Tanjug AP/Evelyn Hockstein/Pool via AP

 

"Polako počnete da shvatate da ste na neki način u vezi sa svojom majkom", ispričao je glumac.

Upitan zašto je ostajao sa Herd, iako je njihova veza propadala, rekao je da je želeo da njihov brak uspe, prenosi CNN.

"Gospođica Herd je nekoliko puta govorila o samoubistvu, tako da je i to postalo faktor, nešto što vam je stalno na pameti", rekao je Dep.

O tetovaži "Vinona zauvek"

Glumac je takođe ispričao da mu se Herd podsmevala zbog nekih od njegovih tetovaža, koje on doživljava kao "dnevnik sopstvenog života".

Ispričao je detalje o svojoj tetovaži "Vinona zauvek" (Winona forever), koju je napravio u čast bivše devojke, glumice Vinone Rajder, a nakon raskida promenio u "Wino forever". 

"Mislio sam da kroz bol dolazi i humor. Humor mora da dođe kroz bol, pa sam je promenio u 'Vino zauvek'", rekao je Dep, dodavši da se Herd ta tetovaža nije dopadala. Ona je želela da istetovira njeno ime što je glumac i uradio.

Tanjug AP/Evelyn Hockstein/Pool via AP

 

"Ironično je što su nedugo potom stvari krenule nizbrdo. Radio sam sve što mogu da joj nabacim osmeh na lice. Pokušavao sam da je budim s osmehom, pevao sam joj glupe pesmice na uvo. Uopšteno sam samo pokušavao da joj popravim raspoloženje. Nekad bi upalilo, ali mnogo puta nije. Ali pokušavao sam", rekao je glumac.

On je takođe svedočio o svojoj upotrebi oksikodona tokom perioda dok je bio sa Herd i apstinencijalnoj krizi koju je preživljavao, tvrdeći da Herd nije želela da mu da lekove koji su mogli da mu pomognu da lakše prebrodi taj period.

Ispričao je da se na kraju povukao sam u hotel, gde je dane proveo sedeći na metalnoj stolici i danima slušajući iznova istu pesmu.

Glumac tvrdi da ga je Herd gađala flašama votke

U ovom svedočenju Dep je izneo možda i najveću optužbu protiv bivše supruge do sada, rekavši da ga je ona gađala flašom votke, koja se razbila i otkinula mu vrh jednog prsta tokom svađe u Australiji 2015.

"Video sam da mi viri kost", rekao je Dep, tvrdeći da je ona na njega tada bacila ne jednu, nego dve flaše, posle čega je morao na operaciju.

Tanjug AP/Evelyn Hockstein/Pool via AP

 

"Ne znam kako izgleda nervni slom, ali to je verovatno najbliže tome što sam bio", rekao je Dep o tom trenutku.

Herd izričito negira sve te tvrdnje i kaže da se Dep sam povredio.

Podsećamo, glumac  je tužio bivšu ženu zbog kolumne u Vašington Postu, u kojoj je navela da je bila žrtva porodičnog nasilja. 

Preispitujući mogućnost da je Dep bio nasilan prema ženi, samo četiri dana nakon objavljivanja kolumne, studio Warner Bros. pod kojim je snimao svetski popularnu franšizu "Pirati s Kariba" okrenuo mu je leđa, a ubrzo potom izgubio je i ulogu čarobnjaka Gelerta Grindelvalda u trećem nastavku "Fantastičnih zveri".

Dep je potom tužio Amber, tvrdeći da je prekršila brakorazvodni sporazum i zatražio odštetu u iznosu od 50 miliona dolara za klevetu i blaćenje ugleda.

U tužbi stoji da Herd "nije žrtva porodičnog nasilja, nego njego njegov izvršilac", kao i odlučno negiranje da ju je Dep ikada zlostavljao.

Izvesno je da će na suđenju, za koje se predviđa da će trajati sedam nedelja, svedočiti i Amber Herd i izneti svoju stranu priče.

Komentari (0)

Magazin